Sport

Vlăduța Lupău și-a îndeplinit una dintre cele mai mari dorințe. Cântăreața, în brațele lui Neymar: „Multumesc, Doamne!”

Vlăduța Lupău îmbină utilul cu plăcutul la Paris. Plecată în Franța pentru a își rezolva niște probleme de sănătate, artista și-a îndeplinit visul și s-a întâlnit cu Neymar.
20.10.2021 | 00:34
Vladuta Lupau sia indeplinit una dintre cele mai mari dorinte Cantareata in bratele lui Neymar Multumesc Doamne
Vlăduța Lupău și-a îndeplinit una dintre cele mai mari dorințe. Cântăreața, în brațele lui Neymar: „Multumesc, Doamne!”. FOTO: Facebook Vlăduța Lupău
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău se află în această perioadă la Paris, acolo unde încearcă să se trateze de o mai veche probleme de sănătate, la plămâni. Microbistă înrăită, cântăreața a profitat de faptul că e prezentă în capitala Franței și a mers să vadă pe viu confruntarea dintre PSG și RB Leipzig.

Vlăduței nu doar că îi place fotbalul, dar este și o mare susținătoare a echipei antrenate de Mauricio Pochettino. Mai mult, interpreta de muzică populară are și un fotbalist preferat, nimeni altul decât Neymar.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău și-a îndeplinit visul! Cântăreața l-a întâlnit pe Neymar

Superstarul brazilian nu a fost inclus în lot de Pochettino pentru meciul din etapa a treia a fazei grupelor UEFA Champions League, deoarece este accidentat după ce s-a întors de la echipa națională, care a jucat în preliminariile Cupei Mondiale.

„Decarul” parizienilor a văzut partida cu Leipzig de la tribuna oficială, la fel ca Vlăduța Lupău. Cântăreața în vârstă de 30 de ani nu a rezistat tentației de a își întâlni idolul, s-a dus la el, l-a luat în brațe și au făcut împreună câteva fotografii.

ADVERTISEMENT

Lupău a postat imaginile pe contul oficial de Facebook, însoțite de un mesaj extrem de emoționant: „Când îți dorești ceva cu adevărat se întâmplă! Sunt cea mai mare fană Neymar, iar fericirea mea se vede pe chipul meu în aceste poze! Mulțumesc, Doamne”.

Artista a câștigat la licitație tricoul lui Neymar

Veștile bune se țin lanț de Vlăduța Lupău. Cu câteva zile înainte să își întâlnească idolul, interpreta de muzică populară a câștgat la licitație tricoul lui Neymar.  Și atunci, cântăreața a împărtășit imediat totul fanilor săi de pe internet.

ADVERTISEMENT

„Am tricoul lui Neymar! L-am luat la licitație. Nu îmi vine să cred că acest tricou purtat de Neymar este la mine. Este unicat, pentru că PSG a jucat o singură dată cu tricourile cu culorile curcubeului.

Este al meu și o să merg miercuri la meci la PSG cu el”, a scris Vlăduța Lupău, pe Instagram.

Într-adevăr, tricoul pe care l-a câștigat Vlăduța este unicat. Acesta are și certificat de originalitate și, cel mai probabil, acum are și autograful lui Neymar.

ADVERTISEMENT

Nici nu e de mirare că Vlăduța Lupău este înnebunită după fotbal. Soțul ei, Adrian Rus a fost portar la CFR Cluj, echipă alături de care și-a trecut în CV trei titluri de campion.

Deși soțul ei a jucat la CFR, Vlăduța vrea să le cânte celor de la FCSB în cazul în care vor sparge gheața și vor câștiga titlul după șanse ani de secetă.

ADVERTISEMENT