Sport
notix pixel id

Vlăduța Lupău și-a îndeplinit una dintre cele mai mari dorințe. Cântăreața, în brațele lui Neymar: „Multumesc, Doamne!”

Vlăduța Lupău îmbină utilul cu plăcutul la Paris. Plecată în Franța pentru a își rezolva niște probleme de sănătate, artista și-a îndeplinit visul și s-a întâlnit cu Neymar.
20.10.2021 | 00:34
Vlăduța Lupău și-a îndeplinit una dintre cele mai mari dorințe. Cântăreața, în brațele lui Neymar: „Multumesc, Doamne!”
Vlăduța Lupău și-a îndeplinit una dintre cele mai mari dorințe. Cântăreața, în brațele lui Neymar: „Multumesc, Doamne!”. FOTO: Facebook Vlăduța Lupău
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău se află în această perioadă la Paris, acolo unde încearcă să se trateze de o mai veche probleme de sănătate, la plămâni. Microbistă înrăită, cântăreața a profitat de faptul că e prezentă în capitala Franței și a mers să vadă pe viu confruntarea dintre PSG și RB Leipzig.

Vlăduței nu doar că îi place fotbalul, dar este și o mare susținătoare a echipei antrenate de Mauricio Pochettino. Mai mult, interpreta de muzică populară are și un fotbalist preferat, nimeni altul decât Neymar.

Vlăduța Lupău și-a îndeplinit visul! Cântăreața l-a întâlnit pe Neymar

Superstarul brazilian nu a fost inclus în lot de Pochettino pentru meciul din etapa a treia a fazei grupelor UEFA Champions League, deoarece este accidentat după ce s-a întors de la echipa națională, care a jucat în preliminariile Cupei Mondiale.

ADVERTISEMENT

„Decarul” parizienilor a văzut partida cu Leipzig de la tribuna oficială, la fel ca Vlăduța Lupău. Cântăreața în vârstă de 30 de ani nu a rezistat tentației de a își întâlni idolul, s-a dus la el, l-a luat în brațe și au făcut împreună câteva fotografii.

Lupău a postat imaginile pe contul oficial de Facebook, însoțite de un mesaj extrem de emoționant: „Când îți dorești ceva cu adevărat se întâmplă! Sunt cea mai mare fană Neymar, iar fericirea mea se vede pe chipul meu în aceste poze! Mulțumesc, Doamne”.

ADVERTISEMENT

Artista a câștigat la licitație tricoul lui Neymar

Veștile bune se țin lanț de Vlăduța Lupău. Cu câteva zile înainte să își întâlnească idolul, interpreta de muzică populară a câștgat la licitație tricoul lui Neymar.  Și atunci, cântăreața a împărtășit imediat totul fanilor săi de pe internet.

„Am tricoul lui Neymar! L-am luat la licitație. Nu îmi vine să cred că acest tricou purtat de Neymar este la mine. Este unicat, pentru că PSG a jucat o singură dată cu tricourile cu culorile curcubeului.

ADVERTISEMENT

Este al meu și o să merg miercuri la meci la PSG cu el”, a scris Vlăduța Lupău, pe Instagram.

Într-adevăr, tricoul pe care l-a câștigat Vlăduța este unicat. Acesta are și certificat de originalitate și, cel mai probabil, acum are și autograful lui Neymar.

Nici nu e de mirare că Vlăduța Lupău este înnebunită după fotbal. Soțul ei, Adrian Rus a fost portar la CFR Cluj, echipă alături de care și-a trecut în CV trei titluri de campion.

ADVERTISEMENT

Deși soțul ei a jucat la CFR, Vlăduța vrea să le cânte celor de la FCSB în cazul în care vor sparge gheața și vor câștiga titlul după șanse ani de secetă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik