Life

Vlăduța Lupău a născut un băiețel! Ce nume interesant a ales pentru feciorul ei

Vlăduța Lupău a născut un băiețel perfect sănătos! Adi Rus a făcut primele declarații despre cel mai fericit moment al vieții sale. Ce nume au ales pentru micuț cei doi părinți?
06.08.2022 | 10:08
Vladuta Lupau a nascut un baietel Ce nume interesant a ales pentru feciorul ei
Vlăduța Lupău a născut. Foto: Instagram Adi Rus
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău a devenit, în sfârșit, mamă! Cântăreața de muzică de petrecere a trecut prin cel mai așteptat moment al vieții sale, ori cel puțin al ultimelor 9 luni.

Vlăduța Lupău, mamă de băiat

Artista a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, al cărui nume s-a aflat deja. Vedeta și fotbalistul Adi Rus, partenerul ei, s-au gândit îndelungat la tot felul de variante de nume pentru feciorul lor, iar în cele din urmă au ajuns la comun acord.

ADVERTISEMENT

Vlăduța i-a și provocat pe urmăritorii de pe Instagram să scrie cum cred că îl va chema pe fiul ei, însă, nimeni nu s-a apropiat măcar de numele pe care interpreta de muzică de petrecere l-a ales.

Mai precis, băiatul va fi botezat cu numele Iair! Primul care a reacționat în urma acestei vești minunate a fost, evident, fotbalistul Adi Rus. Fostul portar de la CFR Cluj a scris un text emoționant în mediul online.

ADVERTISEMENT

Mesajul emoționant scris de fotbalistul Adi Rus

Iubirea mea, soarele meu, te-am dorit, ne-am rugat și te-am primit în această zi de sărbătoare 06.08.2022.

Nu o să pot să-i mulțumesc vreodată Lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat. O să te învăț un singur lucru, să ai frică doar de Dumnezeu în viata asta și să te rogi Lui”, a scris Adrian Rus.

ADVERTISEMENT

„Iubirea mea toată sunteți voi”, a ținut să spună și Vlăduța pe Instagram.  Artista nu a avut probleme cu sarcina și nici în momentul nașterii micuțului.

Ba mai mult, Vlăduța a fost într-o formă maximă pe parcursul celor 9 luni. Vedeta a participat la eveniment chiar și când burtica a început să fie destul de mare, semn că a avut parte de o sarcină destul de ușoară și starea de sănătatea i-a permis să nu își întrerupă activitățile.

ADVERTISEMENT

De acum încolo, toată atenția cântăreței va fi asupra celui mic, cel puțin pentru următorul an. Recent, o altă cântăreață a adus pe lume un băiețel, tot din zona muzicii de petrecere. Este vorba despre Mălina Avasiloaie, una din cele mai renumite artiste din Moldova.

ADVERTISEMENT