Life

Vlăduța Lupău are probleme de sănătate. Cântăreața s-a fotografiat cu perfuzia în mână

Vlăduța Lupău are probleme de sănătate și a ajuns pe mâinile medicilor, care i-au pus o perfuzie în mâna stângă. Iată cum s-a fotografiat interpreta de muzică populară.
17.01.2022 | 10:54
Vladuta Lupau are probleme de sanatate Cantareata sa fotografiat cu perfuzia in mana
Vlăduța Lupău are probleme de sănătate. Artista s-a fotografiat cu perfuzia în mână. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău se confruntă, din nou, cu probleme de sănătate. Duminică, artista a postat o imagine în care i-a fost pusă o perfuzie în mâna stângă.

La începutul anului, cântăreței i-a fost interzis să zboare în SUA din cauza problemelor de sănătate. Interpreta de muzică populară ar fi trebuit să susțină un concert la restaurantul lui Gigi Gheorghiu.

ADVERTISEMENT

Anul trecut, vedeta s-a confruntat cu probleme din cauza epuizării, așa că a ajuns din nou la medic.

Vlăduța Lupău are probleme de sănătate

Se pare că Vlăduța Lupău are din nou probleme de sănătate, așa cum e poate vedea din postările de pe rețelele sociale. Interpreta s-a fotografiat cu o perfuzie în mâna stângă.

ADVERTISEMENT

În dreptul fotografiei de pe Instastory, artista a scris “Duminică frumoasă”. Evident, descrierea a fost aleasă în mod ironic, pentru că nu a fost deloc o zi prea frumoasă pentru solistă.

Vlăduța Lupău probleme sănătate
Vlăduța Lupău are probleme de sănătate și i-a fost administrată o perfuzie. Sursa foto: Instagram

La începutul acestui an, problemele de sănătate au împiedicat-o să zboare în Statele Unite ale Americii. Artista avea un concert programat la restaurantul lui Gigi Gheorghiu, dar nu l-a putut susține.

ADVERTISEMENT

“Doctorii mi-au interzis sa zbor! Organizatorii din America m-au înlocuit cu Romică Țociu și Cornel Palade în timp foarte scurt.”, a anunțat cântăreața pe pagina de Facebook a lui Bebe Mihu, impresarul ei, la momentul respectiv.

Recent, artista a declarat că își dorește foarte mult să devină mamă. Este căsătorită de doi ani cu fostul fotbalist Adrian Rus și sunt mai fericiți ca niciodată, dar tot ce le lipsește este un copil, după cum a spus chiar Vlăduța Lupău.

ADVERTISEMENT

Întrebată ce planuri are pentru 2022, interpreta a spus, fără ezitare, că ar vrea un copil. “Îmi doresc un copilaș. Asta îmi lipsește.”, a spus vedeta la Pro TV.

Ce tarif are Vlăduța Lupău pentru un eveniment

Fiind una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară și de petrecere, cei care vor să aibă parte de un concert live al Vlăduței Lupău trebuie să scoate din buzunar sume mari de bani.

Piesele și videoclipurile cântăreței ajung întotdeauna la milioane de vizualizări pe YouTube, fiind una dintre cele mai căutate soliste atunci când vine vorba de nunți sau alte evenimente private.

Pentru un eveniment de câteva ore, Vlăduța Lupău are un tarif cuprins între 2.000 și 5.000 de euro. Dacă oamenii de la evenimentul respectiv vor ca artista să cânte toată noaptea, tariful ajunge la aproximativ 10.000 de euro.

Anul acesta, Vlăduța Lupău a susținut mai multe concerte pe litoral, organizate de Bebe Mihu, soțul Mariei Dragomiroiu.

ADVERTISEMENT