News

Vocea României, scoasă din lista de programe Pro TV. Motivul din spatele anulării show-ului

14.08.2020 | 14:57
Vocea Romaniei scoasa din lista de programe Pro TV Motivul din spatele anularii showului
ADVERTISEMENT

Vocea României nu va mai apărea în această toamnă la Pro TV. Show-ul a fost anulat de către producători, iar televiziunea de pe Pache a făcut marele anunț.

Zvonurile despre anularea emisiunii de talente a apărut în luna mai 2020, însă, până acum, oficialii nu au făcut niciun anunț în acest sens, potrivit Pagina de media.

ADVERTISEMENT

Din cauza pandemiei de coronavirus, producătorii s-au văzut nevoiți să anuleze show-ul și audițiile, astfel că Smiley, Horia Brenciu, Irina Rimes și Tudor Chirilă au rămas fără emisiune anul acesta.

Vocea României, scoasă din lista de programe de la Pro TV

Pentru că situația în România în ceea ce privește epidemia cu noul coronavirus este una critică, numărul de îmbolnăviri crescând de la o zi la alta, oficialii Pro TV au renunțat la show-ul de talente sub acest pretext, motivând că doresc ca atât concurenții, cât și jurații să fie în siguranță. Astfel, audițiile au fost anulate. Cu toate astea, producătorii pregătesc altă emisiune din toamnă.

ADVERTISEMENT

Încă un aspect de care trebuie să se țină cont este faptul că mai mulți angajați de la Vocea României au migrat către X Factor, anul acesta.

„Confirmăm faptul că Vocea Romaniei nu va face parte din grila de toamnă. Ținând cont de contextul actual am decis să anulăm castingul și filmările pentru cel de-al zecelea sezon Vocea Romaniei. Siguranța angajaților nostri și a concurenților care participă la talent show-uri este prioritară. Vom reveni cu detalii despre viitorul sezon când contextul ne va permite.”, punctează reprezentanții Pro TV.”, după cum au spus aceștia într-un răspuns pentru Paginademedia.ro.

ADVERTISEMENT

Noul show la PRO TV: Masked Singer

Televiziunea de pe Pache anunță că a renunțat la audiții și show-ul Vocea României din această toamnă, astfel că anul acesta nu vom vedea show-ul la tv din cauza epidemiei cu noul coronavirus, însă, cu toate astea, lansează o altă emisiune.

Este vorba despre Masked Singer, emisiune ce se bazează pe un format în care anumite personaje vor fi demascate, după ce cântă o piesă. Emisiunea va fi, cel mai probabil, în locul show-ului Vocea României.

ADVERTISEMENT

„Nu putem da în acest moment detalii despre grila Pro TV și despre zilele de difuzare ale emisiunilor.”, susțin oficialii Pro TV.

Prezentatorul show-ului Masked Singer va fi cântărețul Jorge, iar în rol de jurați vor fi Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu, care trebuie să ghicească personalitatea publică de sub mască.

X-Factor revine la Antena 1 fără concurentul suprem: Vocea României

Cu toate că Pro TV a anulat audițiile și emisiunea de talente, X Factor promite un sezon exploziv la Antena 1. Jurații Loredana Groza, ex Vocea României, Florin Ristei, Delia și Ștefan Bănică vor întreține atmosfera în acest an. Și aceștia și-au luat măsuri, anunțând că audițiile vor avea loc doar în București, u și în alte orașe, cum se întâmpla de obicei.

ADVERTISEMENT