News

Primarul Daniel Băluță, șef de campanie pentru Gabriela Firea la Capitală: „M-am autopropus”. Reacția lui Marcel Ciolacu

Daniel Băluță, primarul Sectorului 4, șef de campanie pentru Gabriela Firea la Primăria Capitalei. Reacția premierului Marcel Ciolacu
24.04.2024 | 16:44
Primarul Daniel Baluta sef de campanie pentru Gabriela Firea la Capitala Mam autopropus Reactia lui Marcel Ciolacu
Daniel Băluță spune că s-a autopropus să conducă campania „viitorului primar general Gabriela Firea” / Foto: captură, Facebook
ADVERTISEMENT

Daniel Băluță, primarul Sectorului 4, a declarat, miercuri, la lansarea candidaturii sale pentru al treilea mandat, că va conduce campania electorală a Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei.

Șef de campanie al „viitorului primar general”

Daniel Băluță, primarul Sectorului 4, a anunțat, miercuri, că va fi șeful de campanie pentru Gabriela Firea la Primăria Capitalei. Băluță a făcut acest anunț la evenimentul la care și-a lansat candidatura pentru un al treilea mandat, în prezența premierului Marcel Ciolacu.

ADVERTISEMENT

În ședinta de la începutul săptămânii a coaliției PSD-PNL s-a decis ca cele două partide să meargă cu candidaturi separate la Primăria Generală (Gabriela Firea și Sebastian Burduja), retragându-l din cursă pe medicul Cătălin Cîrstoiu.

„Împreună cu Gabi vreau să fac un anunţ extrem de important: începând de astăzi sunt şeful de campanie al viitorului primar general al Capitalei, Gabriela Firea”, a anunțat Daniel Băluţă. Primarul Sectorului 4 a precizat că „s-a autopropus” pentru a conduce campania Gabrielei Firea la București.

ADVERTISEMENT

„A fost propunerea mea. M-am autopropus”

„Este firesc acest anunţ, întrucât este încă un argument al susţinerii deosebite pe care Gabi o are din partea organizaţiei PSD Bucureşti şi ceea ce vă pot spune este că toată experienţa pe care am acumulat-o, toată energia de care dispun o vom aloca astfel încât în următoarele săptămâni să prezentăm bucureştenilor realităţile administraţiei PSD şi să putem să dovedim de ce suntem mai buni decât oponenţii noştri. A fost propunerea mea. M-am autopropus”, a spus Băluță.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că a aflat miercuri de decizia lui Daniel Băluță. „Eu am aflat astăzi. Cu adevărat, înainte de a se face anunţul pe scenă, dar tot astăzi”, a spus premierul.

ADVERTISEMENT