Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Vochin îl contrazice pe Gigi Becali înainte de Farul – FCSB. „Nu are dreptate!”

Gigi Becali a discutat despre derby-ul dintre Farul și FCSB. Patronul roș-albaștrilor consideră că fără Alibec, trupa lui Hagi nu este la fel de periculoasă. Vochin este de altă părere și amintește de duelul pentru titlu din sezonul trecut.
17.09.2023 | 11:26
Vochin il contrazice pe Gigi Becali inainte de Farul  FCSB Nu are dreptate
Andrei Vochin il contrazice pe Gigi Becali. foto: inquamphotos.com
ADVERTISEMENT

Farul – FCSB este meciul fanion al etapei cu numărul 9. Aflată pe locul 1 în clasament, echipa lui Gigi Becali merge la Constanța cu gândul la victorie. Patronul FCSB-ului este încrezător înaintea duelului datorită faptului că Alibec a plecat de la echipă. Farul trece printr-o formă proastă. Are patru meciuri pierdute în ultimele 5 partide.

Farul – FCSB, derby-ul etapei

“Farul e o echipă puternică, o echipă care poate câștiga. Farul e campioana, e o echipă care poate câștiga, e campioana ultimei ediții. E o echipă care a scăpat între ghilimele de grija competițiilor europene, se va concentra 100% pe competiția internă.

ADVERTISEMENT

E o echipă care trebuie să câștige. Joacă acasă, trebuie să stea acolo în primele 6. Eu nu cred că fără Alibec Farul nu mai e la fel. E drept că din punct de vedere calitativ, al unui jucător care poate face diferența, da, Alibec este o pierdere nu doar pentru Farul.

E o pierdere pentru oricare echipă din România. Dar Farul împreună cu Hagi joacă mult mai bine. Am impresia că pregătesc meciul de acasă mental, tactic, le dau o altă încredere. Diferența dintre Farul acasă și deplasare e diferența dintre cum juca Rapid acasă sau în deplasare.

ADVERTISEMENT

Ok, lipsește Alibec dar e Louis Munteanu care are continuitate, Louis Munteanu joacă la națională. Budescu arată mai bine după pauza asta de două săptămâni, s-a ocupat Hagi”, a spus Robert Niță în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

Farul ocupă locul 1o în clasament

Echipa lui Gică Hagi a rămas fără vedeta din campionatul trecut. Marcator în duelul cu Israel, Alibec a plecat de la Farul la începutul acestui sezon. Atacantul naționalei României joacă în prezent la Muaither, în Qatar. Startul noii sale aventuri a fost unul de succes. Alibec are un gol marcat în 3 partide.

ADVERTISEMENT

“Eu nu cred. La meciul decisiv cu 3-2 Alibec nu a jucat. Nu are dreptate. Da, îl ajută faptul că uitarea asta te ajută în timp, ștergerea de memorie te ajută să dai la o parte suferința. Da, îl ajută faptul că a uitat că Alibec n-a jucat în meciul respectiv, îi alină suferința.

Dar faptul că este Louis Munteanu pe teren, cum a fost și în meciul trecut, s-ar putea să… nu aș vrea eu să sufere în continuare, dar asta este realitatea. Alibec nu a jucat atunci și au câștigat pe același teren. În fața aceleași echipe. Nu are dreptate”, a declarat Andrei Vochin.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, pe FANATIK.RO. Emisiunea este live și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Farul este puternica fara Alibec

 

ADVERTISEMENT