Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dragomir a găsit vinovații după Romania – Israel 1-1: “De când s-au implicat ei s-a ales praful”

Dumitru Dragomir știe cine sunt vinovații principali după România - Israel, scor 1-1. Discurs dur al „Oracolului” la FANATIK SUPERLIGA.
10.09.2023 | 17:56
Dragomir a gasit vinovatii dupa Romania  Israel 11 De cand sau implicat ei sa ales praful
Dumitru Dragomir știe care sunt vinovații după România - Israel 1-1. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

România a înregistrat o remiză în meciul de pe teren propriu cu Israel, scor 1-1 în preliminariile Euro 2024. În a doua repriză, naționala lui Alon Hazan a trecut în mai multe rânduri pe lângă gol pe fondul retragerii în apărare a „tricolorilor”. Dumitru Dragomir a avut un discurs furibund după egalul de la București.

Dragomir a găsit vinovații principali după Romania – Israel 1-1: “De când s-au implicat ei s-a ales praful”

România rămâne în cursa pentru calificarea la Euro 2024, însă jocul „tricolorilor” arată în continuare extrem de modest. Dumitru Dragomir a îndreptat tunurile spre Vasile Dîncu și Victor Ponta pe care îi consideră principalii vinovați pentru situația în care se află fotbalul românesc, după ce au schimbat conducătorii de la Casa Fotbalului.

ADVERTISEMENT

„Ce să povestești, haosul ăsta? Cine poate să-l povestească? Am avut doi, trei sportivi, nu fotbaliști, care au jucat binișor. Pe cel mai bun l-a schimbat, pe Alibec. Cu toate astea pot să spun cu toată răspunderea că familia Iordănescu este o familie norocoasă pentru că dacă era scorul 2-5, 2-6, nu erau multe. 

(n.r. ce ne facem cu echipa națională?) Întrebați-i pe Dîncu și pe Ponta. Nu ei au făcut praf fotbalul românesc prin schimbarea celor doi conducători (n.r. Dragomir și Sandu) și prin atitudinea pe care au avut-o până acum? S-a ales praful. De-atunci praful s-a ales de fotbal. 

ADVERTISEMENT

Acum aș dori să se bage politicul să rezolve problemele centrelor de copii și juniori cu finanțare. Și-au dat seama că suntem într-o gaură neagră fără ieșire.

Măcar acum în ceasul al 12-lea să finanțeze centrele de copii și juniori ca să se mai audă și de România în viitor. Altfel, nici pe Malta nu o batem în următorii doi ani”, a declarat Dumitru Dragomir, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a făcut praf naționala României: „Mi-a fost rușine. Îmi venea să urlu singur în casă”

Denis Alibec este singurul de la echipa națională pe care Dumitru Dragomir îl consideră fotbalist. Fostul șef al LPF le-a bătut obrazul organizatorilor, pentru că el și Mircea Sandu nu au primit invitații la partida de pe Arena Națională.

„Ai mei au fost la meci eu nu m-am dus pentru că nesimțiții nu ne-au trimis nici mie, nici lui Mircea Sandu câte o invitație. Nu că nu avem bani să cumpărăm, dar pentru demnitatea noastră. 

ADVERTISEMENT

Mi-a fost așa o rușine de fotbalul românesc de astăzi încât îmi venea să țip, să urlu singur în casă. Nu se poate să nu avem unul cu o personalitate în afară de Alibec, care într-adevăr e fotbalist.

Bancu nu a jucat rău. Coman a dat pasa de gol, a făcut-o bine acolo, dar restul…Îmi retrag cuvintele la superlativ despre el (n.r. Florinel Coman). Nu joacă niciunul la nivel internațional.

Avem alt fotbal. La echipa națională nu putem fugi, nu putem pasa, nu putem gândi pozitiv. În felul acesta nu putem să batem pe nimeni. Ce vină să aibă Edi? Uite ce antrenează Edi. Nu vine nimic de jos”, au fost cuvintele lui Dumitru Dragomir.

Urmărește LIVE emisiunea FANATIK SUPERLIGA în fiecare luni, marți și vineri pe www.fanatik.ro, de la ora 10:30. Ai ocazia să urmărești în premieră fiecare ediție luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Dragomir știe cine sunt principalii vinovați după România - Israel 1-1

ADVERTISEMENT