News

“Vrem să îl ducem acasă, să avem unde-l plânge”. Cristian a murit la 41 de ani, într-un accident în Italia. Distrusă de durere, soția cere acum ajutorul oamenilor cu suflet mare

O româncă cere acum ajutorul semenilor, după ce şi-a pierdut soţul într-un cumplit accident rutier petrecut în apropiere de Torino.
22.10.2023 | 15:53
Vrem sa il ducem acasa sa avem undel plange Cristian a murit la 41 de ani intrun accident in Italia Distrusa de durere sotia cere acum ajutorul oamenilor cu suflet mare
Cristian a murit marţi seara, lângă Torino Foto: Torino Today
ADVERTISEMENT

O familie de români plecată în Italia în căutarea unui trai mai bun trece acum prin clipe cumplite după ce capul familiei a murit săptămâna aceasta într-un accident rutier. Tot ce vor acum rudele e să-l aducă în ţară, însă nu au bani pentru asta.

Cristian era originar din Bacău şi avea doi copii

Cristian Alăzăroaie avea 41 de ani şi muncea în construcţii. Locuia alături de soţia sa şi cei doi copii în apropiere de Torino. Marţi seara se întorcea acasă, când, pe drumul dintre Courgne şi Pont Canavese destinul i s-a frânt brusc.

ADVERTISEMENT

Maşina pe care o conducea Cristian, un Volkswagen Sharan, s-a izbit violent de un camion care venea din sens opus şi a cărui greutate era suplimentată de un mic excavator pe care-l transporta.

Bărbatul era originar din Valea Arinilor, judeţul Bacău, iar familia face acum eforturi disperate pentru a aduna banii necesari repatrierii trupului şi înmormântării sale în ţară.

ADVERTISEMENT

“Cu multă durere în suflet, noi, familia, facem un apel către toți cunoscuții atât ai mei cât și ai lui Cristi, soțul meu, care a fost un suflet mare, un tată iubitor, un fiu ascultător și un tătic care și-a iubit copiii nespus de mult.

De asemenea și un prieten de nădejde iar adevărații lui prieteni o știu foarte bine. Nu dorim decât să îl ducem acasă, să avem unde-l plânge!”, a scris soţia lui Cristian, pe Facebook.

ADVERTISEMENT

“Prin această postare vă rog pe toți cei care l-ați cunoscut și ați avut măcar un minim contact cu el să ne ajutați cu oricât se poate (nu contează suma) să îl repatriem.

Familia pentru el a fost extrem de importantă și ne dorim să îl ducem acasă. Cuvintele mele acum sunt foarte slabe față de durerea pe care cu toții o simțim! Vă mulțumim din suflet și vă rugăm să dați un share. IBAN IT48F0200830590000421349233 Alazaroaie Daniela”, şi-a încheiat apelul văduva îndurerată.

ADVERTISEMENT

Tot zilele acestea, Cristi Mocanu, un tânăr de 26 de ani, a dispărut în mod misterios în localitatea Caerano di San Marco, din provincia Treviso. Acesta a fost văzut ultima dată de colegii săi de apartament duminica trecută, când a plecat să facă o plimbare cu bicicleta.

ADVERTISEMENT
Tags: