News

Gabriela, românca desemnată Miss Lady Sanremo 2022, găsită moartă în casă. Cauza decesului

Gabriela, o româncă de 51 de ani, desemnată Miss Lady Sanremo 2022, a fost găsită moartă în casa din Italia. Care e cauza decesului.
21.10.2023 | 22:58
Gabriela romanca desemnata Miss Lady Sanremo 2022 gasita moarta in casa Cauza decesului
Final tragic pentru Gabriela Salgău, românca desemnată Miss Lady Sanremo 2022. A fost găsită moartă în locuință. Sursa foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Final tragic pentru Gabriela Salgău, o româncă în vârstă de 51 de ani, faimoasă în Italia după ce a câștigat titlul de Miss Lady Sanremo 2022. Femeia a fost găsită moartă în locuința ei.

Final tragic pentru Gabriela Salgău, românca desemnată Miss Lady Sanremo 2022. A fost găsită moartă în locuință

Românca, originară din localitatea Sfântul Ilie, județul Suceava, se stabilise în urmă cu mai mulți ani în Italia. În prezent, locuia alături de familia ei, în Portogruaro, Veneția.

ADVERTISEMENT

Tragedia a avut loc vineri noapte. Copiii Gabrielei au intrat în panică, după ce nu au reușit să intre în contact cu mama lor. S-au deplasat la locuința acesteia și au găsit-o fără viață.

S-a sunat imediat la serviciile medicale de urgență. Din păcate, deși au ajuns repede la locuința femeii, echipele de pe ambulanță nu au putut decât să constate decesul româncei.

ADVERTISEMENT

În acest caz, carabinierii din Portogruaro au deschis investigațiile prevăzute în astfel de situații. Conform primelor informații furnizate de personalul medical, cauza decesului a fost un infarct survenit brusc. Așadar, o moarte fulgerătoare, care i-a luat prin surprindere pe toți cei care au cunoscut-o pe Gabriela.

Gabriela, o inimă care bătea pentru cauza sociale

Gabriela nu era doar o prezență scenică remarcabilă și de o frumusețe răvășitoare. În Italia, conaționala noastră își construise o viață în Portogruaro. Aici, și-a găsit atât un loc de muncă, cât și dragostea.

ADVERTISEMENT

Românca avea o inimă care bătea și pentru cauze sociale. De-a lungul ultimilor ani, Gabriela a participat activ la campanii prilejuite cu ocazia Zilei Internaționale Împotriva Violenței asupra Femeilor. A demonstrat un angajament concret în acest sens, notează Italy24News.

În 2021, după ce a câștigat concursul de frumusețe Miss Ragazza Cinema, Gabriela Salgău a devenit emblematică pentru lupta împotriva violenței domestice fotografiindu-se pe o bancă roșie în centrul orașului cu ocazia unui protest organizat de Ziua Internațională Împotriva Violenței asupra Femeilor. Un an mai târziu, în 2022, românca a fost desemnată Miss Lady Sanremo.

ADVERTISEMENT

În online curg necontenit mesajele de condoleanțe după decesul Gabrielei. Cei care au cunoscut-o sunt dărâmați de durere și șocați că au pierdut un prieten atât de special. Iată câteva postări:

  • ”Așa vrem să ne amintim de tine (n.r. spune o prietenă, postând imagini cu Gabriela în postura de Miss)… un înger pe pământ, un prieten special pentru noi, un om mereu zâmbitor, simplu și bun”;
  • ”Tocmai am aflat că frumoasa mea prietenă Gabriela Salgău nu mai este. Nu-mi vine să cred”;
  • ”Gabriela, o luptătoare și o femeie deosebită. Condoleanțe copiilor și rudelor”.
ADVERTISEMENT
Tags: