Life

What’s Up a scăpat de un proces, după ce reclamanta și-a retras plângerea. De ce a fost acuzat cântărețul- Update

Cântărețul What’s Up a scăpat de un proces. Reclamanta și-a retras plângerea pe numele artistului, care a mai fost implicat în dosare și în trecut.
08.03.2023 | 07:46
Whats Up a scapat de un proces dupa ce reclamanta sia retras plangerea De ce a fost acuzat cantaretul Update
What’s Up a scăpat de un proces. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT
08-03-2023
05:42

What's Up a scăpat de toate problemele cu legea. Decizie definitivă în ultimul proces pe care îl mai avea

What’s Up poate acum să răsufle ușurat. După ce la finalul anului trecut a scăpat de procesul deschis de o companie de telefoane împotriva sa, pentru că reclamanta și-a retras plângerea, acum a primit o veste bună.

Cum era de așteptat, cântărețul- pe numele său real Marius Marian Ivancea- nu a contestat decizia, iar instanța a pronunțat recent hotărârea finală în cazul procesului, astfel, artistul s-a eliberat acum de toate problemele cu legea, conform spynews.ro. 

What’s Up a reușit să scape de un proces, așa că nu va mai fi chemat la tribunal. Cântărețul a mai scăpat de alte două dosare până acum.

What’s Up a scăpat de un proces. De ce a fost acuzat artistul

Cântărețul a scăpat de dosarul de ultraj și de cel în care era acuzat de deținere de droguri, iar recent a mai scăpat de un proces după ce reclamanta și-a retras plângerea.

ADVERTISEMENT

Marius Marian Ivancea, pe numele real, a fost chemat la tribunal de către o companie pentru niște datorii. Ulterior, aceasta a renunțat la cererea de chemare în judecată.

“În temeiul art. 406 Cod de procedură civilă ia act de renunţarea petentului la judecarea cererii. Cu recurs în 30 de zile de la comunicare, recurs care se va depune la Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti.

ADVERTISEMENT

Pronunţată astăzi, 16.11.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, a decis instanța luna trecută, potrivit spynews.ro.

În ultimii ani, What’s Up a avut câteva probleme cu legea. Cântărețul de hip-hop a scăpat și de dosarul DIICOT, în care a fost acuzat de deținere de droguri.

ADVERTISEMENT

“Admite propunerea Ministerului Public – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală – Secția de Combatere a Traficului de Droguri.

Confiscă de la intimatul IVANCEA MARIUS MARIAN cantitatea de 1,80 grame Cannabis, depusă la camera de corpuri delicte a Inspectoratului General al Poliţiei Romane – Direcţia Cazier Judiciar Statistică şi Evidenţă Operativă, conform dovezii seria DCJSEO nr. 522354/15.05.2020.

ADVERTISEMENT

Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia.”, se arată în decizia magistraților.

Anul trecut, artistul a scăpat și de un proces de ultraj. În 2019, în perioada de dinainte de Crăciun, What’s Up a fost săltat de un echipaj al Secției 17.

Agenții au încercat să-l mobilizeze pe cântăreț din cauză că acesta ar fi fost agresiv, așa că ar fi încercat să-l muște de picior de unul dintre ei.

Mai mult, What’s Up i-a amenințat cu bătaia pe polițiști și le-a spus că va cere ajutorul unor bătăuși profesioniști.

What’s Up, ceartă cu Ruby și Shift

What’s Up are o relație strânsă de prietenie cu Ruby și Shift, însă cei trei au avut parte de un mare scandal.

În emisiunea lui Nea Mărin, după ce prietenii lui au făcut echipă pentru a rezolva sarcinile, What’s Up s-a simțit singur. Acesta le-a reproșat lui Ruby și lui Shift că îl lasă singur în momentele grele.

Ruby l-a amenințat pe artist că va rupe prietenia cu acesta dacă nu termină scandalul. Cântăreața a fost foarte deranjată de cele spuse de colegul ei de breaslă.

ADVERTISEMENT