Life

WhatsApp, o nouă schimbare radicală pentru utilizatori. Funcția pe care o vor adora toți

WhatsApp, o altă transformare importantă pentru clienții din lumea întreagă. Funcția care va fi pe placul tuturor oamenilor.
17.04.2024 | 18:05
WhatsApp o noua schimbare radicala pentru utilizatori Functia pe care o vor adora toti
WhatsApp, o altă transformare importantă pentru clienții din lumea întreagă. Funcția care va fi pe placul tuturor oamenilor. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

WhatsApp, o nouă schimbare radicală pentru utilizatori. Funcția pe care o vor adora toți. Ce vor putea folosi în curând oamenii care adoră această aplicație pentru a trimite și primi mesaje, filmări și fotografii.

WhatsApp, o altă transformare importantă pentru clienții din lumea întreagă. Funcția care va fi pe placul tuturor oamenilor

WhatsApp vine cu o altă transformare importantă pentru clienții din lumea întreagă. Funcția care va fi pe placul tuturor oamenilor are legătură cu filtrele. Acestea vor separa și localiza mult mai repede mesajele.

ADVERTISEMENT

Concret, sunt 3 la număr: All, Unread şi Groups (Toate, Necitite și Grupuri), pentru a afişa toate mesajele. Mai exact, se iau în calcul numai mesajele necitite sau cele care provin de la grupuri de discuţii private.

Opțiunile de filtrare vor fi lansate miercuri, 17 aprilie 2024. Utilizatorii le vor putea utiliza în câteva săptămâni, compania anunțând că aceste schimbări au rolul de a aduce avantaje oamenilor de pretutindeni.

ADVERTISEMENT

Ele vin în întâmpinarea nevoilor tot mai complexe ale celor care folosesc aplicația. În felul acesta utilizatorii de pe WhatsApp se vor bucura de o gestionare mai bună și o navigare mai ușoară în lumea virtuală a conversațiilor.

Ce aduce fiecare filtru de la WhatsApp

Filtrul All de la WhatsApp nu aduce nimic nou pentru că va afișa mesajele ca şi până în momentul de față. Prin selectarea acestuia utilizatorii pot accesa toate mesajele din conversațiile lor fără a fi nevoie să le filtreze.

ADVERTISEMENT

Filtrul Unread va avea o funcţionalitate limitată pentru că discuţiile noi sunt afişate primele. Acesta ajută la identificarea și gestionarea rapidă a mesajelor care nu au fost încă văzute de utilizator. Totodată, reduce numărul notificărilor enervante pentru mesajele necitite.

Filtrul Groups este, de fapt, cel mai util pentru milioane de utilizatori din lumea întreagă. Acesta afişează numai grupurile de discuţii şi ascunde toate celelalte conversații. De asemenea, are rolul de a afișa și conversațiile din subgrupurile.

ADVERTISEMENT

Acestea fac parte din funcția de grup de discuții a aplicației, cunoscută sub numele de Comunități. Nu ar strica un filtru cu sens opus, adică să evidențieze doar discuţiile directe și să ascundă grupurile de mesaje.

ADVERTISEMENT
Tags: