Life

Cele mai tari trucuri la WhatsApp. Ce se întâmplă, de fapt, dacă apeși lung butonul camerei

Funcția utilă pe care o ”ascunde” butonul camerei de la WhatsApp. Nu multe persoane au îndrăznit să o folosească până acum.
12.04.2024 | 18:18
Cele mai tari trucuri la WhatsApp Ce se intampla de fapt daca apesi lung butonul camerei
Trucul de pe WhatsApp pe care nu mulți utilizatori îl cunosc. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Fără doar și poate, WhatsApp este una dintre cele mai folosite aplicații de comunicare din lume. Miliarde de persoane o folosesc zilnic, însă puțini sunt cei care știu ce secrete ascunde fiecare buton.

Ce funcție declanșează apăsarea îndelungată a camerei în conversația de WhatsApp

WhatsApp este una dintre aplicațiile care se actualizează constant. Dezvoltatorii ei vor să facă experiența trimiterii și primirii mesajelor cât mai ușoară pentru utilizatori.

ADVERTISEMENT

În viitorul apropiat, cei care folosesc WhatsApp vor avea parte de o mulțime de modificări, una mai interesantă decât alta. Însă, până atunci, este mult mai important ca fiecare utilizator să știe care sunt funcțiile actuale ale aplicației.

Cei care folosesc zilnic aplicația, sigur au observat multitudinea de butoane din câmpul de mesaje. Ei bine, unele dintre ele ascund adevărate secrete care deblochează funcții utile dacă sunt folosite așa cum trebuie.

ADVERTISEMENT

De exemplu, una dintre cele mai practice inovații ale WhatsApp-ului vizează zona de trimitere a mesajelor video. De acum încolo, nu va mai fi nevoie să înregistrezi un videoclip folosind interfața de cameră separată.

Utilizatorii care vor să trimită mesaje video direct în căsuța de mesaje, o pot face mult mai simplu. Este necesară doar apăsarea îndelungată a iconiței de cameră, de lângă câmpul de scriere a mesajului.

ADVERTISEMENT

Aplicația pregătește o serie de actualizări în viitorul apropiat

WhatsApp a introdus o funcție similară cu cea de pe TikTok. Mai exact, cine nu are răbdare să vizualizeze mesajul video, poate derula înainte și înapoi, apăsând de două ori pe marginea videoclipului.

Ca de obicei, aceasta nu este singura noutate adusă de WhatsApp. Pe lângă îmbunătățirile clasice de performanță, aplicația a devenit mult mai intuitivă. Anumite funcții și iconițe au fost schimbate, tocmai pentru a ușura modul de comunicare al utilizatorilor.

ADVERTISEMENT

În curând, aplicația va face un alt salt important. Și anume, va introduce inteligența artificială care va deveni componentă a întregii experiențe de comunicare.

Mai exact, cât de curând, cu toții vom putea să ne edităm pozele direct din aplicație, apelând la inteligența artificială. Aceasta va fi capabilă să modifice fundaluri și să îmbunătățească semnificativ aspectul imaginilor.

ADVERTISEMENT