Life

Wizz Air suspendă zborurile spre o destinație din Europa. Planurile multor români, date peste cap

Wizz Air suspendă zborurile spre o destinație din Europa. Sunt planurile multor români care vor fi date peste cap din această cauză.
29.07.2023 | 16:08
Wizz Air suspenda zborurile spre o destinatie din Europa Planurile multor romani date peste cap
Wizz Air suspendă zborurile spre o destinație celebră din Europa. Foto Wizz Air
ADVERTISEMENT

Wizz Air suspendă zborurile spre o destinație din Europa. Din această cauză, planurilor multor români vor fi date peste cap.

Wizz Air suspendă zborurile spre o destinație celebră din Europa

Compania a anunțat că din toamna va renunța la o rută de zbor din Europa. Astfel, de la finalul lunii octombrie, zborurile de la București la Malmo vor fi anulate.

ADVERTISEMENT

Ultimul zbor pentru care încă se mai pot lua bilete de pe site-ul Wizz Air este pe 27 octombrie 2023. Apoi, din noiembrie, același zbor nici nu mai poate fi selectat pentru a lua bilet. Zborul către Malmo dura circa două ore și jumătate, iar un bilet costa în jur de 500 de lei.

Wizz Air are câte două zboruri pe săptămână între București și Malmo, în zilele de luni și vineri. Cei care vor să zboare în Malmo o mai pot face din octombrie 2023 doar din Cluj Napoca. Acolo Wizz Air nu va suspenda ruta către orașul suedez, scrie Boarding Pass.

ADVERTISEMENT

Wizz Air va mai zbura spre Malmo din trei orașe europene

De altfel, majoritatea rutelor spre Malmo operate de Wizz Air vor fi anulate, nu doar cursa care pleacă de la București. Astfel, și zborurile către al doilea cel mai mare aeroport din Suedia vor fi anulate și pentru Tirana, Budapesta, Varșovia, Katowice, Niș, din capitala Macedoniei Skopje sau din Tuzla.

Din noiembrie 2023, Wizz Air va mai zbura spre Malmo doar din câteva orașe europene, unul fiind Clujul, așa cum am menționat deja. Celelalte orașe din care va zbura Wizz Air spre orașul suedez sunt Belgrad (Serbia) și Gdansk (Polonia).

ADVERTISEMENT

Acum este o perioadă în care tot mai multe zboruri Wizz Air sunt amânate ore în șir sau anulate. Pasagerii se plâng că nimeni nu le spune ce se întâmplă și sunt anunțați pe ultima sută de metri că nu mai au cu ce pleca.

De cazare sau bani înapoi nici nu mai poate fi vorba, se plâng sute de români. Mulți dintre ei au depus deja plângeri la ANPC pe numele companiei.

ADVERTISEMENT