Sport

Xavi și Luis Enrique au îngropat securea războiului! Cum au fost surprinși antrenorii înainte de PSG – Barcelona. Foto

Xavi și Luis Enrique au fost protagoniștii unui gest fabulos înainte de PSG - Barcelona. Cei doi antrenori s-au întâlnit înainte de startul meciului.
10.04.2024 | 22:48
Xavi si Luis Enrique au ingropat securea razboiului Cum au fost surprinsi antrenorii inainte de PSG  Barcelona Foto
Luis Enrique și Xavi au oferit imagini fabuloase înainte de PSG - Barcelona. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Luis Enrique și Xavi s-au „înțepat” prin intermediul declarațiilor înainte de PSG – Barcelona, meciul tur din sferturile UEFA Champions League. Antrenorul lui PSG a mărturisit că reprezintă mai bine valorile „catalanilor” în comparație cu Xavi.

Xavi și Luis Enrique au îngropat securea războiului! Cum au fost surprinși antrenorii înainte de PSG – Barcelona

Totuși, în momentul în care s-au întâlnit, înainte de PSG – Barcelona, Luis Enrique și Xavi au făcut un gest de aplaudat. Cei doi antrenori s-au întâlnit cu aproximativ o oră înainte de fluierul de start pe tunelul care duce la vestiare.

ADVERTISEMENT

Întâlnirea dintre actualul și fostul antrenor de la Barcelona a fost extrem de plăcută. Atât Xavi, cât și Luis Enrique au afișat zâmbete largi pe față și s-au îmbrățișat. În spirit de glumă, Luis Enrique a luat ipostaza unui om care se pregătește de bătaie.

Ulterior, cei doi s-au îmbrățișat și au oferit momente fabuloase fanilor. Luis Enrique își întâlnește fosta echipă, alături de care a câștigat trofeul UEFA Champions League în sezonul 2014/2015.

ADVERTISEMENT

 

Ce a declarat Luis Enrique la adresa lui Xavi înainte de PSG – Barcelona

Luis Enrique a făcut o declarație controversată în momentul în care a fost întrebat de jurnaliști, la conferința de presă premergătoare duelului PSG – Barcelona, cine reprezintă mai bine valorile grupării de pe Camp Nou dintre el și Xavi.

“Fără îndoială, eu. Uitați-vă la statistici și la titluri. Apoi la posesie, la presiunea echipei. Fără îndoială, eu, deși vor fi oameni care vor crede altceva. Nu e vorba de opinii, ci de date!”, a spus Luis Enrique, citat de Marca.

ADVERTISEMENT

Pe banca Barcelonei, Luis Enrique a cucerit, printre altele, UEFA Champions League, două titluri în Spania și 3 Cupe ale Spaniei. Tot pe banca Barcelonei, Luis Enrique și-a trecut în cont un Campionat Mondial al Cluburilor, o Supercupă a Europei, dar și o Supercupă a Spaniei.

Replica lui Xavi la declarațiile lui Luis Enrique

Xavi nu a intrat în hora declarațiilor controversate. Antrenorul Barcelonei s-a rezumat doar în a-l lăuda pe Luis Enrique, cât și pe jucătorii lui PSG. Totuși, fostul fotbalist și actualul antrenor al Barcelonei a urmărit declarațiile lui Luis Enrique.

ADVERTISEMENT

“Am văzut ce a spus. Este Luis Enrique. Îl cunoașteți. Am o relație foarte bună cu el. Tot respectul. Este unul dintre cei mai buni antrenori din lume și are o echipă făcută pentru a câștiga Liga Campionilor. Amândoi căutăm același lucru. 

Putem să presupunem că Luis Enrique, Pep, Arteta și noi avem în ADN Barcelona. Patru antrenori cu Barcelona în ADN în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Acest ADN ne identifică și ne face mândri!”, a declarat Xavi, citat de Marca.

ADVERTISEMENT