Fotbal international

Yaya Toure, exclus din meciul caritabil al anului după ce a promis 19 prostituate pentru echipa lui

05.09.2020 | 18:35
Yaya Toure exclus din meciul caritabil al anului dupa ce a promis 19 prostituate pentru echipa lui
ADVERTISEMENT

Soccer Aid for Unicef este cel mai important meci caritabil din 2020 în Anglia. Prima ediţie a avut loc în 2006, iar partida s-a jucat la fiecare doi ani, până în 2018, când a devenit un eveniment anual.

Jocul aduce faţă în faţă două formaţii pline de vedete: Anglia XI şi Restul Lumii XI. La întrecere iau parte foşti fotbalişti, dar şi celebrităţi de toate felurile: cântăreţi, actori, vedete tv. Din 2019, meciul nu mai este unul exclusiv al bărbaţilor.

ADVERTISEMENT

Yaya Toure, fost jucător la Manchester City şi FC Barcelona, a fost invitat să facă parte din Echipa Lumii, dar a provocat un scandal sexual şi invitaţia lui a fost retrasă.

Yaya Toure s-a oferit să aducă 19 prostituate pentru colegii de echipă

Ivorianul de 37 de ani este căsătorit şi are doi copii, un băiat şi o fată, dar asta nu l-a oprit să facă o glumă deocheată pe grupul de mesaje al celor invitaţi la Soccer Aid for Unicef.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Toure s-a oferit să aducă 19 prostituate pentru colegii săi la hotelul în care este cazată Echipa Lumii. Din relatările presei britanice, ivorianul a însoţit propunerea cu un clip ce prezenta o femeie dezbrăcată într-o cadă.

Ceilalţi membri ai grupului, printre care şi reprezentante ale sexului frumos, s-au simţit jigniţi de o asemenea propunere indecentă şi nu au gustat deloc gluma. Au anunţat organizatorii evenimentului şi au cerut excluderea lui Toure.

ADVERTISEMENT

Femeile din grup l-au vrut exclus

„Yaya a postat un video cu o femeie goală cu mişcări lascive într-o cadă. A fost o chestie nepotrivită. Apoi a spus că poate face rost de 19 femei ca aceea din videoclip, pe care să le aducă la hotel pentru plăcerea celor care vor juca în meci. 

A fost absolut ruşinos şi a provocat neplăceri unora dintre persoanele care au văzut mesajul. Soccer Aid este un meci de caritate şi colectează fonduri pentru copii. Aşa că propunerea unuia dintre jucători, care se presupune că este profesionist, este vulgar“, a declarat una dintre persoanele care au văzut mesajele lui Toure, sub anonimat.

ADVERTISEMENT

Plângerile celor indignaţi au ajuns rapid la urechile organizatorilor, care i-au cerut ivorianului să şteargă mesajele, lucru care s-a întâmplat la câteva minute de la postarea lor. Mai mult, fostul fotbalist a fost muştruluit serios.

Yaya Toure şi cerut scuze tuturor, organizatori şi participanţi, dar nu a fost suficient. Domnişoarele din grup s-au simţit extrem de ofensate, considerând totul o mare dovadă de misoginism şi au cerut excluderea ivorianului, ceea ce s-a şi întâmplat până la urmă. Mai exact, Toure s-a retras… la cererea organizatorilor.

Wayne Rooney, antrenor

La ediţia din acest an a Soccer Aid, participă multe nume mari din istoria fotbalului mondial, printre care Patrice Evra, Shay Given, Michael Essien, Robbie Keane, Claude Makelele, Joe Cole, Ashley Cole, Andy Cole sau Michael Owen. Fotbalul feminin este reprezentat de Kelly Smith, Katie Chapman, Lianne Sanderson şi Julie Fleeting.

Wayne Rooney împreună cu Sam Allardyce şi Bradley Walsh antrenează „11“-le Angliei, în timp ce Harry Redkanpp, Bryan Robson şi Vic Bettinelli conduc Echipa Lumii.

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane...
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane de euro a tatălui ei » Alături de cine a petrecut Ioana Țiriac
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de...
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de ani de închisoare. Un român, implicat în afacerea macabră
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Cât costă un burger cu carne de crocodil:
Cât costă un burger cu carne de crocodil: "Trebuie doar puţin rumenit. Românii au gusturi bune la mâncare"
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este...
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Un fotomodel din Rusia și fiica ei au fost ucise în stațiunea turcească...
Un fotomodel din Rusia și fiica ei au fost ucise în stațiunea turcească Bodrum, suspectul, fostul soț al victimei, prins după 6 luni
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv,...
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv, oamenii nu se înghesuie să cumpere bilete