Life

Zanni, distrus de Războinici, la Survivor România după eliminarea lui Zmărăndescu: ”Se victimizează”

Zanni și-a atras critici serioase din partea Războinicilor după ce a mers la duel cu Cătălin Zmărăndescu, dar nici în echipa albastră nu e roz.
12.03.2024 | 19:30
Zanni distrus de Razboinici la Survivor Romania dupa eliminarea lui Zmarandescu Se victimizeaza
Zanni a fost pus la zid la Survivor România. Sursa foto: colaj Fanatik/ capturi Pro TV
ADVERTISEMENT

Zanni nu a fost aplaudat pentru duelul cu Cătălin Zmărăndescu. Din contră, deși este unul dintre cei mai buni concurenți de la Survivor România la momentul actual, a picat în dizgrația Războinicilor, care nu s-au sfiit să-l pună la zid. Totuși, actuala formulă a Faimoșilor îi cam sperie pe cei din echipa albastră, căci au intervenit problemele.

Zanni, pus la zid pentru că s-a duelat cu Cătălin Zmărăndescu la Survivor România 2024

Cătălin Zmărăndescu a fost eliminat de la Survivor România All Stars în urma duelului cu Zanni, ceea ce i-a bucurat pe Faimoși, căci acum consideră că au ajuns în cea mai bună formulă și o să se redreseze, cu toate că au pierdut destul meciuri în fața echipei adverse.

ADVERTISEMENT

Dar echipa albastră, în cauză, l-a pus la zid pe Faimos. Din punctul lor de vedere, felul în care a procedat Zanni nu a fost unul corect, chiar dacă Duli i-a apreciat strategia. „Zanni e băiat e deștept. Îl duce capul așa de mult. Numai aplauze pot să-i dau”, a spus, mai mult sau mai puțin ironic, Alexandra Duli.

Însă nu cei din tribul albastru nu și-au ținut părerea numai pentru ei. În momentul în care echipele s-au strâns înaintea jocului pentru recompensă, Războinicii și-au păstrat atitudinea ironică și au afirmat că cel care a rămas în concurs este Cătălin Zmărăndescu.

ADVERTISEMENT

De fapt, problema acestora este că nu înțeleg „de ce toți Faimoșii îl ridică în slăvi pe Zanni”. „S-a discutat în campul nostru azi dimineață, când făceam mâncarea. Se știe și am văzut asta și la consiliu.

Ce a făcut Zanni nu a fost ceva nobil. A fost mai mult o victimizare, pentru că nu este niciun risc acolo, atâta timp cât știi că Zmărăndescu vrea să iasă afară”, a explicat Maria Chițu despre Zanni, la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Lovit din toata părțile, Faimosul nici măcar nu i-a privit pe adversari

O părere la fel de proastă despre Zanni are și Iancu. „Cum a spus Maria, la fel cred și eu. Eu sunt un om care aplaudă atunci când este de aplaudat, indiferent că trebuie să aplaud pe cineva de la Faimoși sau din tabăra mea. Când a câștigat Jador colanul de imunitate și a vrut să-l nominalizeze pe Zanni, a făcut un act de bărbăție. Am spus că mi-a dat o lecție de viață.

Acum a fost caracatiță. S-a dus la duel relaxat. Acum n-a mai fost ca atunci. A fost o strategie. Zmărăndescu a fost asumat, a vrut să iasă. Zanni a fost omul potrivit la momentul potrivit”.

ADVERTISEMENT

Zanni nu a fost afectat de critici, ba chiar a părut relaxat, iar în momentul în care a spus cum au stat, pentru el, lucrurile la Survivor România, nici măcar nu și-a privit adversarii și a stat tot timpul cu ochii închiși.

„Riscul e destul de mare să te duci cu un om care spune că vrea să plece acasă. Și Zmărăndescu a dat de înțeles că nu mai vrea să plece acasă. Am avut discuții cu el, dar deja promisesem echipei că nu putem să-l trimitem pe Andrei, nici măcar o fată.

Zmărăndescu a vrut să fie un duel bărbătesc, de la campion la campion. Să fim sinceri, a dat de înțeles că vrea să-l trimitem pe Andrei Ciobanu la duel. A vrut să rămână.

Fetele și TJ mi-au zis să nu mă mai duc, pentru că a spus că ar vrea să rămână. Am avut încredere că va fi bine. Că sunt caracatiță, că știu ei care e treaba la noi în trib… E problema lor dacă se cred deștepți în momentele în care nu sunt”, a afirmat Zanni.

Duli, atac la adresa lui Zanni, la Survivor România: „Faimoșii îl lingușesc prea mult pe Zanni”

Și Alexandra Duli a avut ceva de adăugat la adresa Faimosului. „Faimoșii îl țin foarte mult pe Zanni. Înțeleg de ce, sportiv e bun, numai că se lingușesc prea mult pe lângă el uneori. Nu au încredere în ei și înțeleg de ce. Cumva, și voi puteți să fiți Zanni din echipa voastră. Eu așa le văd. E perspectivă diferită, nu sunt la voi acolo, dar așa se vede. 

TJ, și tu ești foarte, foarte bun, dar uneori, dacă îi întrebi pe coechipierii tăi, o să spună că e Zanni. Eu cred că el a mai scăzut. Normal, ei nu o să fie de acord cu mine”, a spus Războinica.

Însă, Zanni a preferat să nu discute cu Duli, pe motiv că aceasta nu este coerentă, dat fiind faptul că aceasta stâlcește destul de multe cuvinte, deoarece a plecat de mică din România. „Clasa a treia n-o să aibă niciodată dialog cu clasa a opta. Atât. O ignorăm, dacă nu poți fi rațional într-un discurs”, a afirmat Zanni la Survivor România.

La Războinici apar probleme

De menționat este că nici în tribul albastru nu mai e doar lapte și miere. Războinici au pierdut jocul pentru recompensă, iar în tabără a izbucnit un conflict între doi buni prieteni, Robert Moscalu și Sorin.

Barmanul i-a reproșat colegului său că nu recunoaște faptul că, pe anumite trasee, nu este bun și trebuie să mai exerseze. Chiar dacă, ulterior și-a cerut scuze și a vrut să repare lucrurile, Sorin a dezvăluit că este dezamăgit.

„Cuvântul pe care pot să-l pronunț este dezamăgire. Nimeni nu zicea nimic, tu cauți scuze. Tu te-ai ofensat și cauți scuze. În unele zile ești slab. Trebuie să intri cu frică.

Mereu ai intrat a doua oară relaxat și ai pierdut punctul. Aici nu trebuie să fii visător, trebuie să fii realist. (…) Dezamăgirea atunci când ții la o persoană, când pui sentimente și acea persoană te dezamăgește”, a declarat Războinicul.

ADVERTISEMENT