Life

Zanni, reacție cu totul neașteptată după plecarea lui Culiță de la Survivor România: „M-am uitat în ochii lui”

Zanni a vorbit despre plecarea lui Culiță de la Survivor România luând prin surprindere pe toată lumea cu ceea ce a zis.
29.05.2021 | 22:48
Zanni, reacție cu totul neașteptată după plecarea lui Culiță de la Survivor România: „M-am uitat în ochii lui”
Zanni a vorbit despre plecarea lui Culiță de la Survivor România. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Zanni regretă plecarea lui Culiță de la Survivor România, chiar dacă din fața micilor ecrane s-a văzut că între cei doi nu s-a legat vreo mare prietenie.

Se pare că în spatele camerelor de luat vederi cei doi s-au înțeles destul de bine. Trapperul spune că a simțit că a avut o conexiune specială cu hațeganul în momentul în care l-a privit în ochi.

În același timp, acesta a mărturisit că nu înțelege de ce Ștefan a fost atât de afectat de descalificarea lui Culiță.

ADVERTISEMENT

Zanni regretă plecarea lui Culiță de la Survivor România

„M-am uitat în ochii lui și am simțit că pleacă un om cu care am avut o conexiune specială. Am tovărășit, așa, cu el”, a spus Zanni la testimoniale.

„Și eu am suferit mult când a ieșit o persoană dragă din competiție, numai că eu cu persoana aia am împărțit mai mult timp și alte momente. Nu o știam doar de câteva zile”, a completat Zannidache făcând referire la lacrimile vărsate de Ștefan.

ADVERTISEMENT

Culiță și-a luat rămas bun de la colegii săi în episodul difuzat pe 29 mai 2021. Cântărețul de muzică de petrecere se va întoarce în România cât de curând și abia așteaptă să își vadă familia.

Artistul își dorește cel mai multe să o reîntâlnească pe femeia vieții sale, Daniela, care va deveni mămică peste câteva zile.

ADVERTISEMENT

Jocul de imunitate din 29 mai a dărâmat-o psihic pe Maria Chițu

Ediția din 29 mai a fost destul de tensionată în special pentru Echipa Războinicilor. Aceștia au pierdut jocul de imunitate în fața Faimoșilor, cu toate că de multe ori au ajuns primii la momentul de final al probei.

Pierderea jocului de imunitate a afectat-o foarte tare pe Maria Chițu, cea care a jucat meciul decisiv cu Andreea de la Faimoși. Blondina a spus că nu este deloc mândră de ea și nu s-a putut opri din plâns.

ADVERTISEMENT

Colegii au încercat s-o liniștească spunându-i că este normal să aibă o zi proastă și să obosească. Surpriza jocului de imunitate a fost Elena Marin.

Dansatoarea care în ultima vreme nu excela pe trasee a reușit să aducă trei puncte din trei. De fiecare dată când a intrat pe traseu a câștigat.

ADVERTISEMENT

La jocul de imunitate nu a participat, însă, Sebastian Chitoșcă, la recomandările medicilor.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri