ADVERTISEMENT
Life

Survivor România 2021: rezumatul ediției de sâmbătă, 29 mai. Cine este concurentul nominalizat de la Războinici

Survivor România 2021: rezumatul ediției de sâmbătă, 29 mai 2021. Culiță Sterp și-a luat rămas bun de la concurenți, iar Adelina a fost nominalizată.
Autor: Radu C. Munteanu | 29.05.2021 | 23:40
Survivor România 2021: rezumatul ediției de sâmbătă, 29 mai. Cine este concurentul nominalizat de la Războinici
Survivor România 29 mai. Captură Kanal D
acum 3 weeks

Adelina, a doua concurentă nominalizată

Albert a nominalizat-o pe Adelina: „Sunt alți trei oameni mai buni decât tine”. Adelina a nominalizat-o pe Maria, iar Maria tot pe Adelina. Adelina a fost și opțiunea scrisă pe carton de Marius și Andrei.

ADVERTISEMENT
acum 3 weeks

Maria Chițu, în hohote de plâns după ce a pierdut finalul probei

Maria Chițu, extrem de afectată de pierderea probei. Foto: Kanal D

Maria Chițu nu-și poate ierta faptul că a pierdut finalul probei pentru imunitate în fața Andreei. Războinica spune că se simte obosită și nu și-ar dori ca cineva din echipa ei să plece acasă mâine.

acum 3 weeks

Andreea aduce punctul decisiv! Faimoșii câștigă jocul de imunitate

Andreea a adus punctul decisiv la jocul de imunitate! Faimoșii câștigă meciul de astăzi cu 10 la 5. 

ADVERTISEMENT
acum 3 weeks

Faimoșii continuă să conducă. Marius a adus primul punct de azi

8-5. Acesta este scorul în acest moment la jocul pentru imunitate. Marius Crăciun a ajuns înaintea lui Zanni la locul de unde concurenții trebuie să lovească cu niște mingi plăcile de ceramică. Faptul că a ajuns primul l-a ajutat foarte mult pe concurentul din echipa albastră.

acum 3 weeks

Culiță, plâns de colegi la plecarea de la Survivor România

Culiță Sterp a fost plâns de colegii săi la plecarea din competiție. Acesta a fost descalificat dorindu-și să se întoarcă acasă la familia lui. Cel mai afectat dintre toți a fost Ștefan, care i-a devenit prieten.

ADVERTISEMENT
acum 3 weeks

Elena Marin aduce încă un punct

Scorul a ajuns la 6-3 în favoarea Faimoșilor. Elena Marin a adus până acum două puncte din două. La runda aceasta a bătut-o pe Adelina.

acum 3 weeks

Maria recuperează decalajul și aduce un punct în fața Ralucăi

Războinicii au deja două puncte, în timp ce Faimoșii au 5. Maria Chițu a câștigat duelul cu Raluca Dumitru.

acum 3 weeks

Faimoșii conduc cu 3-1

Elena Marin a adus al treilea punct pentru Faimoși. Foto: Kanal D

Elena Marin a adus al treilea punct pentru Faimoși în lupta pentru imunitate disputată cu Războinici, la proba pendulului.

acum 3 weeks

Sebastian nu participă la jocul de imunitate din motive medicale

Sebastian Chitoșcă nu are acordul medicului de a participa la jocul de imunitate în urma accidentărilor. Concurenții trebuie să spargă niște plăci ceramice atașate de un pendul gigant. Cel care sparge cele trei ferestre primul câștigă punctul.

acum 3 weeks

Începe un nou joc pentru imunitate

Concurenții, pregătiți pentru alte trasee. Foto: Kanal D

Faimoșii și Războinicii sunt pregătiți pentru noul joc de imunitate înaintea nominalizărilor din această seară. Traseul este prevăzut pe un lac din Dominicană.

Ediția din 29 mai a emisiunii Survivor România 2021 a fost una emoționantă, după ce Culiță Sterp, descalificat de producători, și-a luat rămas bun de la colegii săi.

ADVERTISEMENT

Survivor România, episodul de sâmbătă, 29 mai 2021. Live Video

Faimosul și-a dorit să fie alături de iubita lui, în România, la nașterea băiețelului pe care îl așteaptă.

Eemoția concurenților a fost dublată și de tensiunea din cauza celui de-al doilea joc de imunitate, unul decisiv în vederea eliminării celor care se mai află în concurs, mai ales după unificarea echipelor.

Știrea inițială: Culiță Sterp își ia rămas bun de la colegii de la Survivor România 2021

Așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate acum mai bine de două săptămâni, Culiță Sterp a renunțat la Survivor România 2021 pentru a fi alături de iubita lui, Daniela, în momentul în care aceasta va deveni mama băiețelului lor.

ADVERTISEMENT

După ce a fost descalificat de producătorii de la Survivor România 2021, lui Culiță Sterp i s-a permis, totuși, să își ia rămas bun de la colegii săi, iar din imaginile publicate de Kanal D, se poate vedea că momentul este unul cât se poate de emoționant.

Cel mai afectat de plecarea lui Culiță Sterp este Faimosul Ștefan, cel mai eficient concurent al echipei, acesta plângând la modul serios la despărțirea lor.

Stefan de la Survivor
Stefan de la Survivor Romania 2021, devastat de plecarea lui Culita Sterp Sursa foto: captura Kanal D

”Așa cum se spune, aici vii singur și pleci singur. Va fii puțin greu fără el pentru că eu cu Elena nu pot discuta așa liber cum am făcut-o cu el”, spune Ștefan, vizibil afectat de plecarea prietenului său, Culiță Sterp.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp și-a cerut scuze colegilor, mai ales Faimoasei Raluca Dumitru

După câteva certuri cât se poate de serioase cu Raluca Dumitru, certuri din care nu au lipsit cuvinte grele și nici momente încărcate de violență, relația dintre Culiță Sterp și Raluca Dumitru pare să fi devenit, totuși, una bună.

La plecarea de la Survivor România 2021, Culiță Sterp a fost cel care a făcut primul pas spre împăcare și i-a cerut scuze colegei sale, Raluca Dumitru.

ADVERTISEMENT

”Îmi cer scuze că noi ne-am mai certat, dar nu a fost din suflet”, a spus Culiță Sterp în timp ce o îmbrățișa pe Raluca Dumitru, iar Faimoasa a replicat, zâmbind: ”A trecut”.

ADVERTISEMENT

Jocul de imunitate, avantaj pentru Războinicii de la Survivor România 2021

Plecarea lui Culiță Sterp, unul dintre cei mai puternici concurenți din echipa Faimoșilor este văzută ca un avantaj cert de rivalii din echipa Războinicilor, mai ales că astăzi este un joc de imunitate foarte important.

”Pentru noi este un mare avantaj pentru că era un adversar foarte bun”, a explicat Marius din echipa Războinicilor de la Survivor România 2021, comentând plecarea lui Culiță Sterp.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!