Sport

Zdenek Ondrasek, mărul discordiei între Daminuţă şi MM Stoica: „Vai mama lui“ vs. „Dacă poţi asta, eşti la alt nivel“

Cristian Daminuţă şi Mihai Stoica au avut un schimb de mesaje la distanţă pe tema atacantului Zdenek Ondrasek. Fotbalistul trecut pe la Inter şi AC Milan a dat de pământ cu noul transfer de la FCSB.
17.07.2021 | 16:24
Zdenek Ondrasek marul discordiei intre Daminuta si MM Stoica Vai mama lui vs Daca poti asta esti la alt nivel
ADVERTISEMENT

MM Stoica şi Cristian Daminuţă au avut un schimb de replici în spaţiul virtual, pe pagina de Facebook a managerului de la FCSB. Subiectul a fost, în principal, Zdenek Ondrasek, atacant transferat în această vară la echipa roş-albastră, care a debutat în Liga 1.

Totul a pornit de la un comentariu al lui Daminuţă pe pagina lui MM Stoica, comentariu în care fotbalistul trecut pe la Inter şi AC Milan îl critică vehement pe vârful ceh. Daminuţă nu s-a abţinut de la jigniri, întregul mesaj fiind unul acid şi chiar deplasat.

ADVERTISEMENT

„MM… ştii părerea mea despre tine, eşti top! Dar nu pot să înţeleg cum dracu’ l-aţi luat pe ăsta de îi cad mingile în cap (n.r. – Zdenek Ondrasek) şi nu poate face o aşezare pentru mijlocaşi… L-aţi luat şi pe ‘Batistuta’ după o lună în Vaslui… vai mama lui.. Doamne fereşte!

În toata istoria Stelei… că pentru mine FCSB e Steaua, n-aţi avut atacanţi mai slabi! CFR-ul transferă jucători din liga a 3-a şi reuşeşte ce voi cu bani (nelimitaţi)… sunt convins că Gigi (n.r. – Becali) ar da oricât, doar să ia titlul…

ADVERTISEMENT

Dar nu ştiu cine dracu’ v-a păcălit cu oligofrenii ăştia ce voi îi aduceţi la echipă! Beau 2 săptămâni încontinuu.. şi, dacă mă bagi ‘vârf’, n-am cum să fiu aşa slab ca şi ‘glumele’ astea două din ultimele luni…“, a scris Daminuţă.

Mesajul lui Cristian Daminuţă, pe contul lui MM Stoica. FOTO:, captură
Mesajul lui Cristian Daminuţă, pe contul lui MM Stoica. FOTO:, captură

 

Răspunsul lui MM Stoica nu a întârziat să apară, oficialul cerând mai mult timp pentru noul jucător de la echipa sa. Mai mult, el a spus că propunerea lui Ondrasek nu a venit din partea sa.

ADVERTISEMENT

„L-a propus lui Gigi un fost atacant important al nostru. Am luat referințe de la un prieten care lucrează la Tromso și de la un fotbalist care joacă în Cehia. A jucat (n.r. – Ondrasek) peste tot unde a fost, are goluri marcate în naționala Cehiei…

Dacă tu poți evalua un fotbalist după 45 minute, ești la alt nivel… CFR a luat campionate (înțeleg că are datorii uriașe), iar noi vindem jucători cu 10 și peste 10 milioane €“, a replicat oficialul roş-albaştrilor.

ADVERTISEMENT
Răspunsul lui Mihai Stoica pentru Cristian Daminuţă. FOTO: captură
Răspunsul lui Mihai Stoica pentru Cristian Daminuţă. FOTO: captură

Ondrasek, ironizat şi de Basarab Panduru

Zdenek Ondrasek a debutat la FCSB în prima etapă din Liga 1. FCSB a jucat pe terenului lui FC Botoşani şi a remizat 0-0, după ce Florin Tănase a ratat un penalty pentru oaspeţi.

Atacantul ceh a evoluat în partea secundă a întâlnirii, fără să aibă vreo realizare notabilă. Mai mult, el a avut câteva momente în care mingea nu l-a „ascultat“ deloc, atrăgându-şi critici din partea lumii fotbalistice de la noi.

Basarab Panduru l-a ironizat imediat după finalul partidei: „Ondrasek, foarte bun, a intrat pe post de fundaș central la Botoșani, respingea toate mingile venite pentru el, dacă îi puneai un tricou roș-albastru zici că era de la Botoșani, nu de la FCSB“. De altfel, nici patronul Gigi Becali nu a fost mulţumit de prestaţia lui Ondrasek, dar a preferat să nu îşi critice prea tare jucătorul.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Şahtior Karagandy: 2,00 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT