Fotbal international

MULŢUMIM, Villarreal! Avem două echipe în Liga Campionilor, 3 în EL!

UPDATE / Este OFICIAL! În sezonul 2016 / 2017 vom avea două echipe în Liga Campionilor şi 3 în Liga Europa, graţie eliminării lui Red Bull Salzburg din Liga Europa. Villarreal este echipa...
26.02.2015 | 23:57
MULTUMIM Villarreal Avem doua echipe in Liga Campionilor 3 in EL

UPDATE / Este OFICIAL! În sezonul 2016 / 2017 vom avea două echipe în Liga Campionilor şi 3 în Liga Europa, graţie eliminării lui Red Bull Salzburg din Liga Europa. Villarreal este echipa căreia trebuie să-i mulţumim, întrucît a trecut cu 2-1 şi 3-1 în dubla manşă contra echipei din Salzburg.

–––––––

Viitorul european al echipelor româneşti stă într-un duel din Liga Europa, disputat între Salzburg şi Villarreal. Partida se joacă azi, începînd cu ora 20:00, şi va putea fi urmărită în format LIVESCORE pe FANATIK.RO, alături de celelalte meciuri din şaisprezecimile Ligii Europa.

Două echipe în Liga Campionilor, trei în Liga Europa

Villarreal a reuşit să cîştige cu 2-1 în faţa celor de la FC Salzburg în tur, rezultat care ne avantajează în clasamentul coeficienţilor pe ţări: România se află pe locul 15 în acest moment, la 624 de puncte de Austria, iar o eventuală eliminare a celor de la Salzburg ne-ar asigura această pozitie. Astfel, dacă vom rămîne pe 15, vom avea din nou două echipe în Liga Campionilor şi trei în Liga Europa!

Lucian Goian a semnat cu o echipa din Liga 1, după despărţirea de Dinamo

 

VEZI CLASAMENTUL ÎN GALERIA FOTO

Cum Austria a avut 4 echipe la începutul sezonului în cupele europene şi a mai rămas doar cu FC Salzburg, echipa care a eliminat Astra în grupele Europa League mai are nevoie de o victorie şi un egal pentru ca Austria să treacă peste România în clasament. Croaţia şi Cipru, ţări aflate pe locurile 17 şi 18, au rămas fără echipe în cupele europene.

STEAUA. EXCLUSIV / Anunţul TAS cu privire la CAZUL “Rusescu”!

 

Cum s-au strîns punctele

România a obţinut în acest sezon un coeficient de 5,125, ceea ce o clasează pe locul 16 în sezonul 2014-2015: Steaua a adus 9,5 puncte din cele 20,5, urmată de Astra cu 6 puncte, Petrolul cu 3,5 şi CFR Cluj cu 1,5. În topul echipelor din acest sezon, Steaua e pe 64, Astra pe 75, Petrolul pe 97 şi CFR Cluj pe 110.

Spania este pe primul loc în acest sezon, cu un coeficient de 13.785, urmată de Germania, Anglia şi Italia.

DINAMO. Negoiţă a renunţat la ”perla” lui: ”E treaba antrenorului!”

 

Asigurări din Spania: “Se califică Villarreal”

Gică Craioveanu, unul dintre cei mai buni cunoscători ai campionatului spaniol, a vorbit pentru FANATIK.RO despre meciul retur dintre Salzburg şi Villarreal. “Villarreal nu se va opri în şaisprezecimile de finală. Are o echipă foarte valoroasă, peste Salzburg. Sînt buni şi austriecii, dar nu se vor califica. Aşadar, eu cred că s-a rezolvat problema, nu mai strîng puncte austriecii. Nu ştiu dacă va cîştiga şi meciul de acolo, dar Villarreal va înscrie cel puţin un gol şi va merge mai departe. Chiar dacă au nişte absenţi, formează o echipă foarte puternică!”, a declarat Gică Craioveanu pentru FANATIK.RO.

STEAUA. OFERTA lui Becali pentru Reghe! “Am nevoie de tine!”