Fotbal international

Zidane, glume pe seama lui Klopp! ”Cred că am fost un fotbalist puțin mai bun ca el”

25.05.2018 | 21:07
Zidane glume pe seama lui Klopp Cred ca am fost un fotbalist putin mai bun ca el

Tehnicianul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, a făcut glume pe seama antrenorului formației FC Liverpool, Jurgen Klopp, în conferința de presă dinaintea finalei Ligii Campoinilor de la Kiev, informează lequipe.fr.

Întrebat dacă există vreo asemănare între el și german, Zidane a dat un răspuns hazliu. ”Ca fotbalist? A, ca antrenor… Ca fotbalist cred că am fost puțin mai bun ca el. Dar nnici el nu a fost un fotbalist rău”, a spus tehnicianul francez.

Zidane a vorbit și serios de Klopp: ”Am mult respect pentru el”

După ce a glumit pe seama carierei modeste ca fotbalist a lui Jurgen Klopp, Zinedine Zidane l-a lăudat pe antrenorul german: ”Am mult respect pentru el. Are o experiență foarte mare în fotbal. Cred că suntem diferiți, de fapt cred că fiecare antrenor are stilul și viziunea lui”.

Tehnicianul ”galacticilor” nu crede că formația sa este favorită în finala Ligii Campionilor: ”Nu cred că există vreo favorită în această finală. Șansele sunt egale ca în orice finală. Ronaldo este în acest moment la 149% și asta îmi dă mare încredere. El trăiește pentru a juca asemenea meciuri”.

După ce a glumit pe seama lui Jurgen Klopp, Zinedine Zidane a condus antrenamentul oficial înaintea finalei Ligii Campioniloor dintre Real Madrid și FC Liverpool
După ce a glumit pe seama lui Jurgen Klopp, Zinedine Zidane a condus antrenamentul oficial înaintea finalei Ligii Campioniloor dintre Real Madrid și FC Liverpool

Prezent la conferința de presă, Sergio Ramos a spus că Mohamed Salah nu poate fi comparat cu Lionel Messi și Cristiano Ronaldo. ”Ronaldo şi Messi nu pot fi comparaţi cu alţi jucători. Ei sunt din altă galaxie. Sunt jucători care vin şi pleacă şi jucători care rămân în top. Salah e un jucător de top, evident. Şi-a demonstrat calităţile în acest an şi va trebui să confirme asta şi în următorii ani, aşa cum au făcut-o Ronaldo şi Messi”, a precizat căpitanul ”galacticilor”.

După conferința de presă, jucătorii celor de la Real Madrid au efectuat antrenamentul oficial pe Stadionul Olimpic din Kiev.

Real Madrid – Liverpool, finala Champions League 2018, se joacă sâmbătă, de la ora 21:45, la Kiev. Formaţia antrenată de Zinedine Zidane este la a treia finală în tot atâţia ani, madrilenii reuşind să cucerească trofeul în 2016 şi 2017.

Cele două echipe au ajuns joi la Kiev, iar jucătorii lui Real Madrid au fost aşteptaţi de peste 500 de fani ai echipei. La rândul lor, jucătorii lui Liverpool au avut parte de o primire călduroasă. “Cormoranii” s-au fotografiat cu fetele îmbrăcate în portul naţional ucrainean, iar Jurgen Klopp sau Mohamed Salah au fost în centrul atenţiei.