Sport

Zlatan Ibrahimovic, spectacol pe pista de Formula 1 de la Maranello: ”Lumea îmi spune Ferrari pe teren!” Video

Beneficiind de întreruperea campionatului în Serie A, Zlatan Ibrahimovic a mers pe circuitul de Formula 1 de la Maranello și a făcut show alături de piloții echipei Ferrari.
21.03.2022 | 21:19
Zlatan Ibrahimovic spectacol pe pista de Formula 1 de la Maranello Lumea imi spune Ferrari pe teren Video
Beneficiind de întreruperea campionatului în Serie A, Zlatan Ibrahimovic a mers pe circuitul de Formula 1 de la Maranello și a făcut show alături de piloții echipei Ferrari. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Mai mult accidentat în ultima perioadă, atacantul suedez a avut timp pentru evenimente extrasportive. El a apărut într-o reclamă la o rețea de telefonie mobilă din Italia alături de fosta mare vedetă a celor de la AS Roma, Francesco Totti.

Zlatan Ibrahimovic s-a dat în spectacol la Maranello cu piloții de Formula 1

Un împătimit al mașinilor de viteză, Zlatan Ibrahimovic a mers pentru o zi pe circuitul de Formula 1 la Maranello, acolo unde a testat o mașină Ferrari și s-a întâlnit cu cei doi piloți ai scuderriei, spaniolul Carlos Sainz și francezul Charles Leclerc.

ADVERTISEMENT

Conform Corriere dello Sport, atacantul lui AC Milan a fost invitatul special al celor Ferrari și a fost întâmpinat de directorul echipei, Mattia Binotto, și de cei doi piloți. ”Ibra” a fost la volanul unui Ferrari 296 GTB, prima bijuterie hibrid plug-in din istoria producătorului italian, care este echipat cu un motor V6 și are 830 CP.

Ibrahimovic a ieșit pe pistă mai întâi cu Carlos Sainz, apoi cu Charles Leclerc, și nu a putut să-și ascundă emoția când a atins 330 km/h la volanul unei mașini de 269.000 de euro. ”Mamma mia, ce adrenalină”, a strigat el amuzat în cockpitul automobilului.

ADVERTISEMENT

Suedezul s-a ținut de glume, așa cum este cunoscut, și le-a povestit celor prezenți la Maranello că se aseamănă cu un bolid Ferrari: ”Când îl cumperi pe Ibrahimovic, îți cumperi un Ferrari. Sunt un Ferrari pe teren”.

Suedezul, cadou otrăvit pentru șeful Ferrari

Charles Leclerc nu a scăpat ocazia de a-i arăta lui Zlatan Ibrahimovic monopostul cu care a câștigat prima sa cursă de Formula 1 ca pilot Ferrari, un SF90, condus în Marele Premiu al Belgiei din 2019. Atacantul a schimbat și câteva pase cu mingea alături de cei doi piloți Ferrari.

ADVERTISEMENT

Suedezul nu a mers cu mâna goală la Maranello, ci i-a dus un cadou special directorului Mattia Binotto. ”Ibra” i-a oferit un tricou cu Milan, personalizat cu numărul 1 și numele lui. ”Mă bucur să te văd, ți-am adus un mic cadou deși știu că susții Inter. Dar știi, nu toți suntem perfecți!”, a glumit fotbalistul cu șeful Ferrari.

Jucătorul lui Milan a fost prezent la Maranello pentru a filma un videoclip alături de cei doi piloți Carlos Sainz și Charles Leclerc. Totul a fost produs de UEFA, iar imagini mai detaliate vor fi disponibile vineri, 25 martie.

ADVERTISEMENT

Ferrari a început cum nu se poate mai bine sezonul 2022 în Formula 1. Leclerc a câștigat prima cursă a anului, Marele Premiu al Bahrainului, iar Sainz a vent pe locul al doilea.

ADVERTISEMENT