Fotbal international

Zlatan Ibrahimovic, convocat la naţionala Suediei! „Întoarcerea regelui”

16.03.2021 | 15:34
Zlatan Ibrahimovic convocat la nationala Suediei Intoarcerea regelui
ADVERTISEMENT

Din 2016 nu mai jucase Zlatan Ibrahimovic pentru Suedia. Vârful Milanului se întoarce să joace pentru reprezentativa antrenată de Janne Andersson, pe care îl numise incompetent. 

Zlatan Ibrahimovic a fost convocat în naţionala Suediei

UPDATE 16 martie, ora 15:30 / Prezent pe lista preliminară pentru meciurile cu Estonia (amical), Georgia şi Kosovo (ambele în preliminariile CM 2022), Zlatan Ibrahimovic a fost inclus în lotul Suediei pentru cele trei partide. Legendarul atacant ar putea să revină în tricoul naţionalei după aproape 5 ani de la ultima apariţie, 0-1 cu Belgia, pe 22 iunie 2016, la Euro.

ADVERTISEMENT

„Întoarcerea regelui“, a fost mesajul pe care l-a postat Zlatan pe conturile sale online, alăturând o fotografie cu el în tricoul galben al Suediei.

Mesajul postat de Zlatan Ibrahimovici, la prima convocare după 5 ani. FOTO: instagram
Mesajul postat de Zlatan Ibrahimovici, la prima convocare după 5 ani. FOTO: instagram

Ştire iniţială 15 martie 2021, ora 21:45

Fotbalistul care a ajuns la vârsta de 39 de ani este pe lista preliminară a selecționerului suedez pentru duelurile cu Georgia și Kosovo, din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022 și amicalul cu Estonia.

ADVERTISEMENT

Selecțonerul Janne Andersson nu îi poartă pică lui Ibrahimovic pentru jignirile pe care i le-a adus în trecut li a declarat că este bucuros să se poată baza din nou pe unul dintre cei mai importanți atacanți din istoria recentă a fotbalului european.

Zlatan Ibrahimovic se întoarce la naționala Suediei! Pace cu Janne Andersson

Atacantul lui AC Milan, Zlatan Ibrahimovic, pare că își trăiește a doua tinerețe de când a revenit în Italia, iar evoluțiile excelente din Serie A l-au readus în atenția selecționerului suedez.

ADVERTISEMENT

Zlatan a fost providențial pentru AC Milan în acest sezon, cel mai bun reușit de club în ultimii ani. „diavolii” sunt pe locul 2 în Serie A, campionat pe care l-au condus pe parcursul primei părți a sezonului.

De asemenea, rossoneri joacă și în Europa League, acolo unde păstrează șanse de calificare în sferturile de finală după 1-1 cu Manchester United pe Old Trafford.

ADVERTISEMENT

Evoluțiile lui Zlatan i-au atras atenția lui Janne Andersson, selecționerul naționalei Suediei. Gazzetta dello Sport anunță că antrenorul l-a trecut pe Ibrahimovic pe lista preliminară pentru cele trei meciuri pe care nordicii le vor juca la finalul lui martie.

Este vorba despre duelurile cu Georgia și Kosovo, din preliminariile CM 2022 și amicalul cu Estonia. Totul, după ce anul trecut Ibrahimovic l-a numit „incompetent” pe Andersson. Securea războiului a fost, însă, îngropată după o întâlnire la Milano.

„Când Zlatan s-a arătat dispus să fie prezent la meciurile Suediei, am considerat că este normal să ne întâlnim și să discutăm. Sunt foarte bucuros că am reușit să punem la punct această întrevedere într-un timp scurt”, spunea atunci selecționerul, care a fost ajutat și de președintele federației suedeze de fotbal, Hakan Sjostrand.

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane...
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane de euro a tatălui ei » Alături de cine a petrecut Ioana Țiriac
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de...
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de ani de închisoare. Un român, implicat în afacerea macabră
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Cât costă un burger cu carne de crocodil:
Cât costă un burger cu carne de crocodil: "Trebuie doar puţin rumenit. Românii au gusturi bune la mâncare"
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este...
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Dacă va dori să beneficieze de pensie specială, Mara Mareș își va putea...
Dacă va dori să beneficieze de pensie specială, Mara Mareș își va putea depune documentele în 2055. Motivul
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv,...
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv, oamenii nu se înghesuie să cumpere bilete