Life

Zodia Balanță în luna iubirii. Ce o așteaptă de Dragobete

16.02.2021 | 12:11
Zodia Balanta in luna iubirii Ce o asteapta de Dragobete
ADVERTISEMENT

Zodia Balanță are parte de momente interesante în zilele următoare, în special de Dragobete. Luna iubirii o pune la încercare pentru că Balanța va trebui să facă o schimbare importantă din punct de vedere sentimental.

Dacă de Ziua Îndrăgostiților Balanțele nu au avut mari emoții și totul a decurs așa cum și-au planificat, lucrurile se vor schimba pe 24 februarie, de Dragobete.

ADVERTISEMENT

Balanțele trebuie să învețe să comunice cu mai puțină duritate, căci cuvintele pe care le spun nu sunt folosite pe cel mai adecvat ton.

Zodia Balanță în luna iubirii

Se pot isca tot felul de certuri din cauza atitudinii lor, iar ziua de 24 februarie le-ar putea aduce o surpriză neplăcută, căci partenerul de viață s-ar putea să riposteze și să nu mai înghită comportamentul lor ușor dictatorial.

ADVERTISEMENT

Balanțele vor avea parte, așadar, de un examen al iubirii de Dragobete. Tot ce nu s-a spus de Sfântul Valentin, tot ce a fost ținut în secret va exploda în cele mai nepotrivite momente.

Lucrurile sunt ceva mai clari și mai liniștite în cazul Balanțelor care nu formează deocamdată un cuplu. Cele care își caută iubirea pot avea parte de o serie de momente interesante spre sfârșitul lunii, în sensul întâlnirii sufletului pereche.

ADVERTISEMENT

Balanțele tinere s-ar putea apropia de persoane cu care au deja o relație de prietenie

Partenerul ideal poate fi chiar un prieten pe care nu l-au privit niciodată cu alți ochi ori un coleg de muncă cu care tatonează de ceva vreme, dar niciodată nu au făcut pasul cel mare.

Sfârșitul lunii februarie vine pentru Balanțe cu tot felul de flirturi, de inițieri în relații în care nu au mai fost. Avantajate sunt în special femeile născute sub acest semn de aer. Bărbații Balanță, în special cei foarte tineri, se vor concentra mai mult asupra aventurilor de-o noapte căci nu sunt încă pregătiți pentru o relație cu tot ce implică ea.

ADVERTISEMENT

Lucrurile bune pentru Balanțe încep cu adevărat abia din luna martie din punct de vedere amoros, deci trebuie doar să aibă puțină răbdare.

 

ADVERTISEMENT