Life

Zodia Balanță în luna decembrie 2021. Revelionul va fi plin de surprize!

Zodia Balanță are o lună decembrie 2021 de vis! De Revelion apar multe surprize plăcute în calea nativilor de aer. Iată previziunile complete pentru ultima lună din an!
17.11.2021 | 14:53
Zodia Balanta in luna decembrie 2021 Revelionul va fi plin de surprize
Zodia Balanță în luna decembrie 2021. Foto: Freepik
ADVERTISEMENT

Zodia Balanță va avea parte în luna decembrie 2021 de tot felul de situații emoționante, de multe lucruri bune, de surprize pe măsură!

Cei născuți sub acest semn de aer vor păși pe calea succesului de la bun început. Primele zile din lună vor fi solicitante la locul de muncă, însă Balanțele sunt deja obișnuite să ducă tot greul pe umeri.

ADVERTISEMENT

Sunt extrem de motivate pentru că știu că la final efortul lor va fi recompensat.

Zodia Balanță în luna decembrie 2021

Prima jumătate a lunii decembrie vine cu provocări în carieră. Unii nativi de aer s-ar putea să semneze contracte foarte importante, din care să se îmbogățească.

Primele 15 zile ale lunii sunt benefice mai ales pentru Balanțele care vor să pornească un business pe cont propriu. Au tot ce le trebuie. Dacă se înarmează și cu puțină răbdare nu au cum să dea greș în ce își propun.

ADVERTISEMENT

Nativii de aer reușesc să se poziționeze corect față de colegii de muncă și de prieteni în niște probleme spinoase care pot răsări pe neașteptate.

Pentru Balanțe, a doua jumătate a lui decembrie este despre iubire și clipe de calitate petrecute cu familia. Crăciunul îi va regăsi la masă cu părinții și bunicii, iar de Revelion s-ar putea să fie în… altă țară!

ADVERTISEMENT

Nativii care sunt deja căsătoriți pot avea parte de o surpriză de zile mari. O călătorie pe care partenerul de viață a planificat-o în secret pentru ei s-ar putea să fie exact ceea ce le lipsea pentru a încheia anul mai mult decât mulțumiți.

ZIlele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Balanțe sunt 5, 7, 18, 25 și 31 decembrie. Pe 5 și 7 vin niște contracte interesante. Unele Balanțe își pot găsi un loc de muncă așa cum visau.

ADVERTISEMENT

Pe 18 decembrie, nativii de aer au noroc la reduceri. Sunt încurajați să facă ultimele cumpărături de care au nevoie de sărbători în această zi.

Pe 25 și 31 decembrie, cei născuți sub semnul venusian explodează de fericire. Zilele de sărbătoare vor fi petrecute cum nu s-a întâmplat niciodată.

Zilele ghinioniste sunt 12, 13 și 21 decemhrie. Pe 12 și 13, Balanțele trebuie să evite discuțiile aprinse cu partenerul de viață sau cu prietenii.

Pe 21 decembrie, Balanțelor nu li se recomandă să facă achiziții pentru casă. Este o dată în care li se pot întinde multe capcane.

ADVERTISEMENT