Life

Zodia Balanță și cel mai ascuns secret. Cum este în realitate acest semn de aer

03.11.2020 | 13:18
Zodia Balanta si cel mai ascuns secret Cum este in realitate acest semn de aer
Zodia Balanță. Foto: astrologybay.com
ADVERTISEMENT

Zodia Balanță, aparent cea mai echilibrată, ascunde o serie de secrete, însă cel mai puternic, deși la vedere, nu îl observă nimeni. Iată câteva lucruri despre profilul persoanelor născute sub acest semn de aer.

Balanțele par mereu sigure pe ele și caută în permanență echilibrul în tot ceea ce fac, însă lucrurile nu sunt așa cum par la prima vedere în cazul acestor nativi de aer.

ADVERTISEMENT

Nativii Balanță nu sunt atât de veseli cum par, iar marea lor teamă, marele lor secret, de fapt, este că nu au încredere în oameni.

Zodia Balanță, nu tocmai sigură pe ea

Sunt mereu plin de sfaturi și par prietenoși, ba chiar sunt săritori cu cei din jur, însă le lipsește capacitatea de a se apropia de ceilalți căci nu sunt foarte încrezători în forțele lor.

ADVERTISEMENT

Nesiguranța aceasta este una permanentă la Balanțe. Mereu pendulează între decizii, între propriile lor opinii cu referire la anumite aspecte ale vieții lor.

Balanțele pot fi răzbunătoare dacă simt că le este invadată viața privată ori dacă au parte de o dezamăgire din partea apropiaților.

ADVERTISEMENT

Nu sunt firi ușor de abordat și tocmai de aceea își fac foarte greu prieteni. Țin foarte mult la loialitate și nu au parte tocmai de asta de-a lungul vieții, de aici și teama de a se deschide în fața celorlalți.

Cel mai important principiu de viață al Balanțelor

Chiar dacă nu le place să recunoască, nativilor de aer le place să fie bine văzuți, deci țin foarte mult la imaginea lor publică.

ADVERTISEMENT

Balanțele duc de multe ori greul în familie și se sacrifică pentru binele comun, însă nu este o regulă. Spunem asta deoarece nativii de aer nu consideră că rudele au întâietate la ceva. Ei merg pe niște principii fundamentale în relația lor, iar cel mai important este următorul: „Te respect, mă respecți”.

Așadar, Balanțele trec prin evenimentele vieții lor cu tot felul de temeri, dar reușesc să le atenueze căci au o inteligență ridicată și o intuiție cum rar ai să vezi la alți nativi.

 

ADVERTISEMENT