Life

Zodia Berbec și compatibilitățile anului 2021. Cu cine se va certa

14.12.2020 | 14:03
Zodia Berbec si compatibilitatile anului 2021 Cu cine se va certa
Zodia Berbec și zodia Fecioară, compatibilitate excelentă în 2021. Foto: ask.oracle.com
ADVERTISEMENT

Zodia Berbec va avea compatibilități surprinzătoare în anul 2021. Nu se va înțelege bine cu toate zodiile, iar cele cu care până acum avea o relație excelentă s-ar putea să se transforme în inamice.

2021 este anul relansării Berbecilor din toate punctele de vedere. Au de făcut o serie de schimbări pe planul comunicării, iar asta îi va ajuta foarte mult să crească, să se dezvolte într-un mod cu totul extraordinar.

ADVERTISEMENT

Compatibilitate rea cu: Rac, Scorpion, Taur, Balanță și Pești. Berbecii nu vor avea o comunicare strălucită cu acești 5 nativi ai zodiacului.

Zodia Berbec au o compatibilitate proastă cu Taurii și Scorpionii în 2021

În anul 2021 vor avea multe conflicte pe seama banilor mai ales cu Peștii și Balanțele. Poate fi vorba despre niște datorii ale unor împrumuturi neonorate de o parte și de alta. Cu Racii, Taurii și Scorpionii vor fi într-un permanent conflict încă din luna ianuarie 2021 și asta deoarece toți trei tind spre faimă, iar invidia și vanitatea le va sta în calea succesului.

ADVERTISEMENT

Compatibilitate bună cu: Leu, Săgetător și Capricorn. Chiar dacă în mod obișnuit zodiile care au același element (foc, aer, apă, pământ) au o compatibilitate 100% favorabilă, 2021 va schimba un pic relațiile dintre oameni.

Relația dintre Berbeci și colegii de foc, Leu și Săgetător va fi bună, dar nu excelentă. Leii vor veni cu tot felul de reproșuri amintindu-le Berbecilor despre promisiunile pe care nu le-au putut onora niciodată, în timp ce Săgetătorii ar putea să nu îi mai aibă la inimă din cu totul alte motive, unele inexplicabile chiar și pentru ei.

ADVERTISEMENT

Berbecii și Fecioarele pot forma o pereche de invidiat

Cu Capricornii, majoritatea Berbecilor tineri dezvoltă relații parteneriale care le aduce un succes financiar neașteptat.

Compatibilitate foarte bună cu: Gemeni, Fecioară și Vărsător. Cu Gemenii, Berbecii repară anumite moșteniri karmice, anumite greșeli făcute de-a lungul anilor ori moștenite din moși-strămoși.

ADVERTISEMENT

Cât despre relația cu Fecioare, Berbecii s-ar putea să își găsească în sfârșit sufletul pereche într-o persoană născută sub acest semn de pământ. Vărsătorii se vor apropia foarte mult de Berbeci și vor deveni cei mai buni confesori ai acestora, parteneri de aventuri de neuitat.

 

ADVERTISEMENT