Life

Zodia Berbec și dragostea în anul 2021. Totul despre situația amoroasă a acestui nativ

01.01.2021 | 21:08
Zodia Berbec si dragostea in anul 2021 Totul despre situatia amoroasa a acestui nativ
Zodia Berbec. Foto: astrostyle.com
ADVERTISEMENT

Zodia Berbec are parte de multă dragoste în anul 2021, în care am intrat de 24 de ore. Acest semn de foc va avea parte de surprize pe plan amoros. Cu cine va face cea mai bună pereche Berbecul în 2021? Aflați în rândurile de mai jos!

Berbecii au cea mai bună compatibilitate în anul 2021 cu Fecioarele, Gemenii și Vărsătorii, însă doar cu unii din acești nativi se vor înțelege extraordinar de bine pentru a forma un cuplu rezistent.

ADVERTISEMENT

Spre exemplu, relația dintre Berbeci și Gemeni este bazată în primul rând pe dorința sexuală, amândoi fiind extrem de pasionali și țin foarte mult la acest capitol.

Zodia Berbec și dragostea în 2021: Relația de vis este cu Vărsătorul

Niciunul nu este pudic atunci când vine vorba despre anumite idei pe care ar putea să le pună în practică în dormitor, însă marea provocare a relației lor începe după ce se încheie partida de amor.

ADVERTISEMENT

Comunicarea poate fi capitolul care să scârțâie cel mai mult în acest caz, așa că nu putem vorbi despre o relație perfectă în 2021, dar poate fi o pereche care să rezistă ceva timp.

Cu Fecioarele se potrivesc doar la pat

Cât despre apropierea dintre Berbeci și Fecioare, încăpățânarea nativilor de pământ poate fi principalul obstacol în calea trăiniciei iubirii.

ADVERTISEMENT

Fecioarele sunt extrem de critice și nu sunt dispuse să renunțe la foarte multe lucruri de dragul Berbecilor, iar de căpoși ce sunt îi știm și pe Berbeci, care  pe lângă asta au și păcatul orgoliului nemăsurat. Ca în cazul relației cu Gemenii, Berbecii se potrivesc cu Fecioarele mai mult în dormitor.

Ne rămâne relația dintre Berbec și Vărsător. Aceasta este cea mai potrivită din toate punctele de vedere. Vărsătorii au tendința să se lase dominați atunci când formează un cuplu cu cineva născut într-un semn de foc, cum este cazul Berbecului, așa că o poveste de iubire între Berbec și Vărsător este mai mult decât fezabilă și se poate transforma în ceva ce dăinuie ani buni.

ADVERTISEMENT