Life

Zodia Berbec și provocările pe care le va avea în luna octombrie. Cum stă la capitolul dragoste

21.09.2020 | 12:56
Zodia Berbec si provocarile pe care le va avea in luna octombrie Cum sta la capitolul dragoste
ADVERTISEMENT

Zodia Berbec va avea parte de o lună octombrie cu totul ieșită din comun. Persoanele născute sub acest semn de foc au parte de momente extrem de emoționante. Iată horoscopul pentru cea de-a zecea lună din an pentru acești nativi!

Zodia Berbec și horoscopul pentru luna octombrie

Persoanele născute în zodia Berbec au parte de o lună a provocărilor fără doar și poate. În perioada 1-10 octombrie, lucrurile se vor schimba destul de serios din punct de vedere profesional pentru cei care nu sunt foarte mulțumiți de poziția pe care o ocupă la actualul loc de muncă.

ADVERTISEMENT

Berbecii trebuie să se impună, să spună ce au pe suflet cu orice risc. Nu este indicat să lase după ceilalți dacă observă că există tendința de a fi păcăliți.

Acești nativi au parte de o perioadă extrem de critică în relațiile cu persoanele apropiate ori cu rudele în perioada 11-25 octombrie. Sunt câteva zile în care fie comunică prost, fie comunică insuficient.

ADVERTISEMENT

Finalul de lună e unul promițător, dar până atunci…

Berbecilor le trebuie mai mult răgaz în abordarea anumitor chestiuni de familie, însă nu au parte întotdeauna de înțelegerea pe care o cer.

Finalul lunii va fi cu adevărat glorios pentru nativii de foc. Berbecii vor avea parte de o iubire nouă, fierbinte.

ADVERTISEMENT

Li se vor aprinde călcâiele destul de tare după cineva, așa că tot ce trebuie să facă este să își urmeze inima, să nu se ferească de iubire.

Finalul de lună le poate aduce și un mic câștig financiar, un avantaj sau o întoarcere a unei datorii de care au și uitat. Pentru acești nativi, lucrurile se ameliorează în special după data de 27 octombrie, atunci când o serie de tranzite astrale le aduc numai beneficii.

ADVERTISEMENT

Trebuie să fie, așadar, atenți la ce, cum și cât comunică, iar pe plan amoros astrele îi îndeamnă să riște, să își dea voie să simtă din nou fluturii în stomac.

 

ADVERTISEMENT