Life

Zodia Capricorn în luna aprilie 2022. Noi temeri legate de carieră

Zodia Capricorn are un aprilie 2022 plin de provocări, unul în care reapar anumite frici legate de modul în care își gestionează cariera. Lucrurile stau mai bine pe plan sentimental.
23.03.2022 | 13:30
Zodia Capricorn in luna aprilie 2022 Noi temeri legate de cariera
Zodia Capricorn în luna aprilie 2022. Foto: yourtango.com
ADVERTISEMENT

Zodia Capricorn are tot felul de temeri în luna aprilie în legătură cu munca. Nativii de pământ simt că nu fac tot ce pot mai bine și uneori sunt dezarmați în fața multiplelor sarcini pe care le au de dus la bun sfârșit.

Zodia Capricorn în luna aprilie 2022

Aprilie este o perioadă bună pentru a rezolva o serie de restanțe pe care le au, chiar și unele financiare.

ADVERTISEMENT

Trebuie să fie mai deschiși la dialog, mai implicați în activitățile de zi cu zi. În primul rând, trebuie să renunțe la individualismul care îi caracterizează. Este o lună în care sunt nevoiți să muncească în echipă.

Prima jumătate a lunii aprilie va fi una a redescoperirilor. Capricornii se vor reconecta la valoriile și principiile pe care le-au lăsat baltă. Vor vedea viața cu ochii de altădată, doar că de data asta s-ar putea să fie ceva mai bine pregătiți pentru anumite situații de criză.

ADVERTISEMENT

Temerile pe care le au legate de locul de muncă sunt unele firești, având în vedere că s-ar putea lovi de impetuozitatea anumitor colegi noi. Nativii de pământ simt nevoia în permanență de confirmare și sunt extrem de irascibili atunci când nu li se acordă atenția cuvenită.

În a doua jumătate a lunii aprilie, accentul cade pe viața sentimentală. Cei care și-au neglijat partenerul de viață din motive legate de muncă se vor revanșa din plin. Este o perioadă bună pentru seri romantice, ba chiar și scurte vacanțe în doi.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Capricorni sunt 8, 10, 13, 16, 23 și 28 aprilie. Zilele ghinioniste sunt 5, 6, 11, 19 și 20 aprilie.

Pe 8 și 10, nativii de pământ sunt încurajați să comunice cu colegii de muncă fără inhibiții. Au de câștigat mult dacă sunt deschiși. 13 și 16 sunt zile avantajoase din punct de vedere financiar. 23 și 28 aprilie, date bune pentru vacanțe romantice.

ADVERTISEMENT

Zilele de 5, 6 și 11 vor fi tensionate pentru acești nativi. Pot apărea certuri cu prietenii. 19 și 20 sunt date nepotrivite pentru investiții majore.

 

ADVERTISEMENT