Life

Zodia Fecioară în luna iulie 2021. Abia acum începe anul!

Zodia Fecioară are o lună iulie 2021 extraordinară din toate punctele de vedere. Abia de acum putem spune că începe anul pentru ea.
17.06.2021 | 10:30
Zodia Fecioara in luna iulie 2021 Abia acum incepe anul
Zodia Fecioară în luna iulie 2021. Foto: ivaindiablog.wordpress.com
ADVERTISEMENT

Zodia Fecioară va gusta din fericire în luna iulie 2021. După ce în primele 6 luni ale anului Fecioarele au trecut prin foc și ploaie pentru a rezolva anumite probleme, lucrurile se îndreaptă în cea de-a șaptea lună.

Pentru Fecioarele de toate vârstele luna iulie va fi plină de noutăți și de lucruri bune. Prima jumătate a lunii iulie va fi intensă pentru Fecioarele care vor să realizeze ceva măreț în domeniul în care lucrează.

ADVERTISEMENT

Până pe 15 iulie ar putea încheia parteneriate la care nu s-ar fi gândit niciodată. Vin bani, vin promisiuni și, cel mai important dintre toate, vin niște certitudini.

Zodia Fecioară în luna iulie 2021

Fecioarele care sunt pe băncile școlii au baftă la examene și primesc încurajări și oferte interesante. Vorbim aici nu neapărat despre Fecioarele care au terminat facultatea sau liceul, ci în special despre cele care au terminat niște cursuri de profesionalizare.

ADVERTISEMENT

În a doua jumătate a lunii iulie, Fecioarele se vor simți în sfârșit cu adevărat libere, pentru prima oară în acest an.

Se desprind de niște obiceiuri care le-au făcut rău. Vor lăsa un fel de a fi în urmă și vor începe să trăiască așa cum și-ar fi dorit dintotdeauna.

ADVERTISEMENT

După 16 iulie, nativii de pământ au tot drumul înainte. Cu alte cuvinte, pot călători fără să se mai pună în pericol în vreun fel sau altiul.

De altfel, i-ar ajuta să fie în cât mai multe locuri posibile, să schimbe în permanență mediul. Fecioarele se simt foarte bine când migrează dintr-un oraș în altul, când descoperă locuri noi, când interacționează cu persoane pe care nu le-au văzut în viața lor.

ADVERTISEMENT

Zile norocoase și mai puțin norocoase

Zilele norocoase pentru Fecioare sunt 10, 16, 22, 26 și 31 iulie. Pe 10 și 16 iulie atrag banii ca un magnet. Sunt zile numai despre bani și despre proiecte.

Pe 22 iulie, nativii de pământ au tot felul de revelații și se înțelepțesc în anumite privințe. 26 iulie este o zi excelentă pentru Fecioarele cărora le place să flirteze. Nu e exclus să înceapă o aventură sau poate chiar o relație.

Luna iulie se încheie în glorie pentru Fecioare, mai ales pentru cele care au vrut să achiziționeze ceva valoros, care au vrut să aibă ceva care costă mult.

Zilele mai puțin favorabile în special în relațiile directe cu cei din jur sunt 4, 5, 7, 11 și 13 iulie. În aceste zile, Fecioarele trebuie să se abțină de a la comenta și a critica.

 

ADVERTISEMENT