Life

Zodia Fecioară și lecția de viață pe care trebuie să o învețe în ultimele luni din acest an

14.09.2020 | 16:08
Zodia Fecioara si lectia de viata pe care trebuie sa o invete in ultimele luni din acest an
Simbolul pentru zodia Fecioară. Foto: Freepik
ADVERTISEMENT

Zodia Fecioară nu va uita ușor anul 2020. Unul plin de provocări, dar și unul care a venit cu multe satisfacții. Până la finalul acestui an, cei născuți în acest semn trebuie să învețe o importantă lecție de viață.

Zodia Fecioară trebuie să se detașeze de persoanele care nu reprezintă nimic pentru ele

Fecioarele sunt tacticoase, meticuloase, dar și spontane și extrem de creative. Persoanele născute sub guvernarea planetei Mercur trebuie să învețe să își pondereze pornirile, chiar dacă de fiecare dată pot avea câștig de cauză și argumentele de partea lor.

ADVERTISEMENT

Fecioarele pot fi rele de gură dacă sunt călcate pe coadă și prin felul în care își exprimă ideile pot pierde din dreptate.

Până la finalul anului, ar trebui să mizeze pe spiritul critic, dar expus într-o manieră fină, ironică, într-un mod în care să se prindă doar cei care sunt cu adevărat profunzi în gândire.

ADVERTISEMENT

Cu alte cuvinte, persoanele născute sub semnul de pământ Fecioară ar trebui să își aleagă cu mai multă atenție combatanții și să nu se mai complice cu oricine.

Cumpătarea și tăcerea inteligentă, armele perfecte ale acestor nativi

Nu orice dispută merită începută și nu orice discuție în contradictoriu trebuie dusă până la capăt. Dacă învață asta și păstrează o oarecare distanță, un oareșce echilibru sau chiar dacă reușsesc să fie indiferente, Fecioarele vor avea numai de câștigat pe termen mediu și lung.

ADVERTISEMENT

De multe ori le este foarte greu să se abțină, dar trebuie să știe că nu vor schimba niciodată lumea și că oamenii sunt suficient de diferiți încât să nu merite osteneala de a le explica tuturor viziunea lor despre viață.

Fecioarele pot fi de altfel destul de detașate dacă își doresc cu adevărat și, în mare măsură, reușesc să mențină anumite bariere pentru liniștea și confortul lor psihic.

ADVERTISEMENT

Aceasta este, așadar, cea mai mare lecție pe care unele Fecioare au început deja să o aplice. Cu o astfel de atitudine cumpătată, vor putea păși în 2021 glorioase.

ADVERTISEMENT