Life

Zodia Gemeni și latura sa ascunsă. Ce nu știai despre ea

29.10.2020 | 10:28
Zodia Gemeni si latura sa ascunsa Ce nu stiai despre ea
Zodia Gemeni. Foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Zodia Gemeni, zodie duală, face unele lucruri pe care oamenii nu le înțeleg, iar explicația este mult mai profundă pentru aparenta teatralitate de care dă dovadă de multe ori. Îți spunem care sunt lucrurile mai puțin știute despre persoanele născute sub acest semn de aer!

Gemenii nu sunt niciodată la fel. Se pot suci de la o secundă la alta, de aici și dualitatea. Din punct de vedere astrologic, planeta Mercur, cea care îi guvernează, îi ajută să își exprime emoțiile cu o înțelepciune nemaiîntâlnită.

ADVERTISEMENT

Nativii de aer sunt printre cele 12 semne care reușesc să capteze cel mai repede atenția oamenilor din jurul lor, căci primesc resursele necesare și capacitatea de a ”trece sticla” de la Mercur, planeta comunicării și a rațiunii.

Zodia Gemeni și latura ei ascunsă

Există câteva lucruri mai puțin plăcute, știute doar de cei foarte apropiați Gemenilor, când vorbim despre această zodie.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Gemenii recurg de multe ori la teatru, la o dramatizare excesivă a problemelor cu care se confruntă pentru că au nevoie de validare.

În aceeași măsură pot fi și foarte vicleni și pot folosi armele vicleniei strict pentru a fi băgați în seamă.

ADVERTISEMENT

Gemenii nu trăiesc într-o lume imaginară, ci în mai multe lumi, iar asta îi face speciali, căci au și un spirit ludic destul de molipsitor.

Acești nativi au nevoie acută de afecțiune

Sunt capabili de orice pentru a câștiga atenția auditoriului și fac toate eforturile din lume pentru a avea parte de un public ascultător, chiar dacă de multe ori lucrurile pe care le spun ar putea fi inventate.

ADVERTISEMENT

Gemenii fac toate aceste eforturi pentru că, în sinea lor, nu sunt tocmai mulțumiți de ceea ce sunt, chiar dacă ajung să realizeze lucruri mărețe, lucruri într-un timp record, pe care alții nu le obțin nici într-o mie de ani.

Gemenii sunt dependenți de afecțiune și de iubire, chiar dacă nu vor să recunoască asta. De fapt, acești nativi, cu toate ieșirile lor teatrale, nu fac altceva decât să strige că se simt singuri și vor să fie iubiți.

 

ADVERTISEMENT