Life

Zodia Leu și meseriile care i se potrivesc cel mai bine. Face artă din orice!

05.10.2020 | 17:42
Zodia Leu si meseriile care i se potrivesc cel mai bine Face arta din orice
Zodia Leu. Foto: gemsyogi.com
ADVERTISEMENT

Zodia Leu, element de foc, este, de departe, una din cele mai implicate în artă. Sub acest semn de nasc de obicei stelele, persoanele care vor să fie în centrul atenției, de ale căror talente merită să se bucure toată lumea.

Zodia Leu și meseriile care i se potrivesc de minune

Leii sunt foarte buni la tot ce înseamnă creativitate. În domeniul artistic se fac remarcați cu lejeritate. Găsim Lei redutabili în muzică, pictură, dans, dar mai ales actorie.

ADVERTISEMENT

Bărbații Leu sunt foarte buni în domeniile unde e nevoie de multă mișcare. Leii pot fi modele la propriu și vom găsi foarte mulți bărbați în zona culturismului ori antrenori de fitness.

Leii nu au ce căuta în joburile prea serioase

Leii sunt excelenți și în sporturile de contact și pot fi, pe lângă actori direct implicați în ring, buni manageri de cluburi sportive ori arbitri.

ADVERTISEMENT

Leoaicele sunt axate mai degrabă pe zona de divertisment, televiziune, coregrafie, muzică, actorie. Fac carieră uluitoare mai ales tinerele care aleg calea dramaturgiei.

Leii vor face carieră de succes în entertainment, iar anul 2021 este cel mai bun pentru cei care vor să își facă vocile auzite.

ADVERTISEMENT

Anul ce vine le va oferi o serie de colaborări mai ales Leilor care ies de pe băncile universitare, așa că ar fi bine să profite.

Locurile de muncă pentru care Leii nu sunt făcuți sunt cele ce țin exclusiv de logică și științe exacte, Medicii nu au precizia unui chirurg, ci le place mai degrabă sa fabuleze, să compună, să creeze, să se dedice artei.

ADVERTISEMENT

Așa că vom vedea foarte rar mari medici Lei, ingineri sau matematicieni desăvârșiți. Evident, asta nu înseamnă că nu au șanse să facă lucruri importante în domeniile științelor exacte, doar că le va fi mai greu față de alte zodii făcute pentru asta precum Fecioarele, Capricornii sau Săgetătorii.

Așadar, nativii de foc Leu o dau pe distracție, dar știu să facă din asta bani și să lase în urmă ceva frumos. Ei sunt oamenii artelor!

 

ADVERTISEMENT