Life

Zodia Rac în luna aprilie 2022. Perioadă excelentă din toate punctele de vedere

Zodia Rac are un aprilie 2022 plin de bucurii, unul în care realizările vor veni pe rând în mai toate sectoarele vieții. Există și câteva zile critice, cu mici avertismente din partea astrelor.
17.03.2022 | 10:59
Zodia Rac in luna aprilie 2022 Perioada excelenta din toate punctele de vedere
Zodia Rac în luna aprilie 2022. Foto: iambrainy.com
ADVERTISEMENT

Cei născuți în zodia Rac vor avea un aprilie 2022 plin de provocări, așa cum le place lor. Pentru că nu sunt făcuți să stea locului măcar o secundă, în a doua lună a primăverii vor fi peste tot. Va fi mare nevoie de abilitățile lor, de sfaturile și de bunăvoința de care doar ei știu să dea dovadă.

Zodia Rac în luna aprilie 2022

E adevărat că se va acumula nițel și oboseala în a doua jumătate a lunii, dar până atunci vor trage tare, căci așteptările sunt mari la capitolul bani. În prima parte a lui aprilie, Racii s-ar putea să exagereze puțin cu munca, dar nu se vor plânge.

ADVERTISEMENT

Dau dovadă că știu să lucreze în echipă. Ideile lor vor fi acceptate cu ușurință de colectivul din care fac parte și se vor concentra foarte tare asupra modului în care trebuie să pună în practică anumite planuri.

Până pe 15 aprilie, vin și câteva zile perfecte pentru răsfăț. Racii încep să se ocupe mai mult de confortul lor fizic, dar și de cel psihic. Niște ședințe de masaj ori poate chiar mersul la sala de fitness le poate schimba și îmbunătăți radical starea de spirit.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

În cea de-a doua jumătate nativilor de apă le este recomandat să facă niște pauze între atâtea ore de muncă. Dovedesc tot ce pot în primele zile ale lunii, fapt pentru care nu e tocmai indicat să apeleze și mai tare pe pedala de accelerație.

Zilele norocoase pentru nativii de apă sunt 1, 4, 6, 8, 9, 10 și 17 aprilie. Pe 1 și 4 vin bani din surse neașteptate. Zilele de 6, 8 și 9 sunt bune pentru activități care le pun în valoare mintea și trupul. 10 și 17 aprilie sunt două date perfecte pentru planificarea unor călătorii.

ADVERTISEMENT

Zilele ghinioniste sunt 13, 15, 23 și 27 aprilie. Zilele de 13 și 15 sunt proaste pentru cei care susțin o bătălie în fața unui public numeros. Ar fi bine să evite să se înflăcăreze, indiferent de tema abordată. Pe 23 și 27 aprilie, acești nativi trebuie să se odihnească. Munca în exces nu face bine.

Tags: