Life

Zodia Rac și cele mai ascunse secrete. Ce nu știe nimeni despre acest semn de apă

29.10.2020 | 11:07
Zodia Rac si cele mai ascunse secrete Ce nu stie nimeni despre acest semn de apa
Zodia Rac. Foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Zodia Rac este una din cele mai sensibile din cele 12 zodii, dacă nu cea mai sensibilă. Atunci când vrea să se impună și nu îi iese ceva, este în stare de orice pentru a-și atinge scopul.

La fel ca Gemenii, și Racii recurg la tot felul de tertipuri la manipulări emoționale. Spre deosebire de Gemeni, care pot fi prinși uneori cu mâța-n sac, Racii sunt mult mai subtili și știu să îi joace la psihic pe cei din jur cu o măiestrie demnă de mari actori de teatru.

ADVERTISEMENT

Racilor le place să primească mereu complimente, să fie ridicați în slăvi, iar atunci când sunt criticați recurg deseori la șantaj emoțional pentru a reveni pe linia de plutire.

Zodia Rac, expertă în șantaj emoțional

Modul acesta de a ieși la lumină, de a fi în centrul atenției este unul destul de specific în cazul zodiilor de apă, căci această abordare a problemelor o mai putem vedea la Scorpioni și uneori la Pești.

ADVERTISEMENT

Racii își urmăresc cu abilitate scopul și rareori pot fi prinși cu minciuna, căci se gândesc de o mie de ori înainte de a spune ceva, iar scenariul pe care îl construiesc extrem de inteligent dă roade mai ales în rândul zodiilor care cred aproape tot ce aud, precum cele de foc.

Nu devoalați planurile Racilor din prima dacă vreți să fiți feriți de răzbunare

Racii pot fi prinși cu mâța-n sac doar de o zodie de pământ, cea cu care antagonizează direct fiind Fecioara. Dacă există cineva care să fie nașul Racilor, aceia sunt oamenii născuți în Taur sau Fecioară.

ADVERTISEMENT

Așadar, fiți atenți de două ori atunci când Racii se plâng de ceva și gândiți-vă care este scopul lor real. Sfatul astrelor este să nu îi luați în derâdere dacă vă prindeți de planul lor, ci să îi lăsați să acționeze până la un anumit punct.

Odată descoperiți, Racii pot pune la cale răzbunări destul de dure, greu de suportat pentru persoanele slabe de inimă.

ADVERTISEMENT