Life

Zodia Săgetător în 2021. Se face dreptate după o lungă perioadă de încercări

17.11.2020 | 15:34
Zodia Sagetator in 2021 Se face dreptate dupa o lunga perioada de incercari
Zodia Săgetător. Foto: horoscope-divination.com
ADVERTISEMENT

Zodia Săgetător va avea un 2021 complet diferit de 2020, ba chiar față de ultimii 5 ani. Persoanele născute sub acest semn zodiacal vor cunoaște în sfârșit fericirea adevărată.

Săgetătorii au trecut prin multe cumpene în ultimii ani, iar în 2021 Divinitatea îi va proteja pe toate planurile. Pentru foarte mulți se face dreptate.

ADVERTISEMENT

Ianuarie: Anul începe cu niște sume de bani pe care anumite persoane le înapoiază, bani de care Săgetătorii aproape că au uitat.

Zodia Săgetător în 2021: Un an care repară mai multe răni

Februarie: Luna februarie va fi una plină de încercări pe partea de comunicare. Își vor da seama că anumite lucruri nu sunt spuse corespunzător și vor face tot posibilul să remedieze anumite comportamente vizavi de cei din jurul lor.

ADVERTISEMENT

Martie și aprilie: Primele luni de primăvară aduc armonie și bucurii mărunte în sufletele nativilor de foc, atât de necesare pentru a se simți bine cu adevărat.

Mai: În luna mai, Săgetătorii care sunt purtați prin tribunale din diferite motive pot avea câștig de cauză. Pentru foarte mulți, ultima lună de primăvară din 2021 este una justițiară.

ADVERTISEMENT

Iunie: Nativii de foc vor călători destul de mult la începutul verii. Unele dintre excursii s-ar putea să le dezvăluie lucruri interesante despre viață, să le schimbe complet perspectivele.

În noiembrie, Săgetătorii vor fi extrem de solicitați

Iulie: A doua lună de vară aduce o iubire nouă în viața Săgetătorilor care nu au o relație.

August, septembrie și octombrie: Urmează trei luni în care persoanele născute sub semnul de foc au parte de câștiguri pe toate liniile.

ADVERTISEMENT

Noiembrie: Penultima lună din an va veni cu foarte multă muncă. Vor fi angrenați în proiecte unde vor fi solicitați fizic, dar mai mult psihic. Trebuie să dea dovadă de anduranță și să evite să se precipite cum o fac de obicei atunci când ceva nu le convine.

Decembrie: Ultima lună a anului aduce și mai multe responsabilități, iar multe dintre femeile Săgetător s-ar putea trezi cu o uriașă bucurie. Nu e exclus să fie un bebeluș pe drum ori o căsătorie. Viața de familia va fi influențată pozitiv de astre.

 

ADVERTISEMENT