Life

Zodia Scorpion și compatibilitățile anului 2021. Cu cine nu se va înțelege nici în ruptul capului

19.12.2020 | 16:51
Zodia Scorpion si compatibilitatile anului 2021 Cu cine nu se va intelege nici in ruptul capului
Zodia Scorpion, incompatibilă cu Taurii în 2021 și cu alte 5 semne. Foto: horoscopes.lovetoknow.com
ADVERTISEMENT

Pentru zodia Scorpion, anul 2021 va fi foarte ciudat din mai multe puncte de vedere. Nu se va înțelege bine cu multe alte zodii, iar acesta va fi principalul semnal că trebuie să își schimbe radical atitudinea. Vechile metehne nu vor mai funcționa.

Pentru acești nativi de apă, 2021 va fi unul din cei mai duri ani din viața lor. Toate strategiile lor vor fi date peste cap și își vor da seama abia pe la jumătatea anului că nu mai au harul manipulării de altădată.

ADVERTISEMENT

Compatibilitate bună cu: Balanță, Săgetător și Vărsător. Balanțele, Săgetătorii și Vărsătorii vor comunica destul de bine cu Scorpionii, dar strict la locul de muncă sau la școală.

Zodia Scorpion, relație foarte bună doar cu Peștii și Capricornii

Este bine ca Scorpionii să nu invadeze viețile acestor trei nativi dacă vor să păstreze buna legătură cu aceștia.

ADVERTISEMENT

Compatibilitate foarte bună cu: Pești și Capricorn. Cel mai bine în noul an se vor înțelege cu Peștii și Capricornii. Scorpionii vor fi complici cu Capricornii în multe situații în care îi va pune viața în anul 2021.

Cu Peștii pot închega o relație sentimentală, ba chiar pot forma o familie. Vorbim aici exclusiv de Scorpionii trecuți de 40 de ani care nu au avut mare noroc în dragoste. Cei tineri se vor limita doar la aventuri pasagerii cu Peștii sau la relații frumoase de prietenie.

ADVERTISEMENT

Incompatibilitate în 2021 cu jumătate din zodiac

Compatibilitate rea cu: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. 6 sunt zodiile cu care Scorpionii nu se vor înțelege absolut deloc în noul an.

Cu Berbecii și Taurii vor intra des în conflict din cauza viziunilor diferite despre viață, iar cu Gemenii și Racii s-ar putea certa pe bani, pe neînțelegeri familiale ori pe lucruri care nu le trec deloc prin cap. Pot izbucni războaie verbale de la nimicuri.

ADVERTISEMENT

Nici cu Leii și Fecioarele nu se vor înțelege. În 2021, Scorpionii vor fi destul de invidioși pe succesul acestor doi nativi și vor încerca din tot dinadinsul să le strice fericirea, dar nu vor avea sorți de izbândă.

ADVERTISEMENT