Life

Zodia Taur în dragoste. Cât de fideli și de geloși sunt cei născuți în acest semn de pământ

11.08.2020 | 11:23
Zodia Taur in dragoste Cat de fideli si de gelosi sunt cei nascuti in acest semn de pamant
Zodia Taur în dragoste. Sursa foto: indastro.com
ADVERTISEMENT

Zodia Taur, guvernată de planeta iubirii, Venus, este una dintre cele mai fidele din cele 12 semne, însă în relații comportamentul diferă de la persoană la persoană.

Zodia Taur în dragoste

Femeile Taur sunt ceva mai posesive față de bărbații născuți în aceeași zodie, dar mult mai iubitoare și mai iertătoare în același timp.

ADVERTISEMENT

Cum cuceresc Taurii. Dacă este vorba despre femei, ele nu sunt genul care să facă primul pas, ci așteaptă ca bărbatul să se apropie de ele. Sunt foarte reticente, iar cei care vor să ajungă la inima lor trebuie să treacă prin mai multe teste.

Bărbații Tauri sunt, în schimb, foarte galanți și romantici la prima întâlnire. Știu să flirteze și sunt dispuși să facă tot posibilul pentru a se face plăcuți și în 90% dintre cazuri chiar le iese.

ADVERTISEMENT

Bărbații Taur sunt aventurieri, femeile sunt mai conservatoare

Fidelitate. Femeile Taur sunt fidele, spre deosebire de bărbați, cărora nu le place ideea de a fi toată viața cu aceeași persoană.

Femeile Taur sunt cele care în mod normal țin frâiele într-o relație. La ele este pâinea și cuțitul, iar asta vine natural. Știu să se impună și nu e nevoie de foarte mult timp ca bărbații să intre sub papucul lor.

ADVERTISEMENT

Bărbații sunt ceva mai aventurieri. Pentru ei, iubirea este relativă și caută mai degrabă plăcerile de momente. Dacă se întâmplă să aibă ceva serios cu o femeie, sunt oameni de familie.

Gelozie. Tăuroaicele sunt extrem de geloase, la fel și bărbații. Dacă iubesc cu adevărat, pot ajunge să controleze fiecare mișcare a partenerului.

ADVERTISEMENT

Pe plan erotic. Cei care au mereu inițiative sunt bărbații. Femeile sunt ceva mai leneșe în pat, dar sunt destul de curioase și acceptă orice provocare atâta vreme cât există acea chimie.

Bărbaților le place să facă dragoste în locuri cât mai neconvenționale. Așadar, la capitolul sex, nu sunt deloc oameni ”de casă”.

ADVERTISEMENT