Life

Zodia Taur în luna mai 2022. Care sunt cele mai ghinioniste zile

Zodia Taur are un mai 2022 plin de provocări. Nu va fi o lună ușoară pentru nativii de pământ, dar nicio o perioadă extrem de grea. Există o serie de nuanțe de care trebuie să țină cont.
14.04.2022 | 18:35
Zodia Taur in luna mai 2022 Care sunt cele mai ghinioniste zile
Zodia Taur în luna mai 2022. Foto: wallpaperflare.com
ADVERTISEMENT

Cei născuți în zodia Taur trudesc din greu în luna mai 2022, chiar dacă rezultatele eforturilor lor nu sunt cele la care se așteaptă. Lipsa răbdării este marele inamic al nativilor de pământ, unul care îi poate debusola de tot mai ales după data de 15 mai 2022.

Zodia Taur în luna mai 2022

Luna mai 2022 este una destul de ciudată pentru Tauri, în special pentru femeile născute sub acest semn venusian. Doamnele vor fori să facă niște schimbări prin care să-și pună mai mult în valoare feminitate.

ADVERTISEMENT

Reprezentantele sexului frumos care, dintr-un motiv sau altul, și-au cam neglijat chiar aspectul fizic vor schimba macazul. Toată luna mai va fi una despre reinventare în cazul femeilor. Și bărbații Taur vor fi ceva mai atenți la stilul lor de viață. Cei care au tot amânat începerea unor exerciții prin care doreau să-și transforme corpul se pot apuca acum de ele.

Prima parte a lunii este despre conștientizarea schimbărilor necesare la nivel personal pentru Tauri. Nu vorbim doar despre cum se privesc ei în oglindă. Luna mai vine și cu surprize din exterior.

ADVERTISEMENT

Mai exact, a doua jumătate a lunii, din 16 mai 2022 încolo, Taurii sunt puși în situații-limită mai ales la locul de muncă. Cei care vorbesc articulat vor avea de câștigat, iar cei care sunt mai timorați, mai moi ca atitudine riscă inclusiv să își piardă locul de muncă.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Tauri sunt 4, 10, 12, 18 și 26 mai 2022. 4 și 10 mai sunt două date-cheie pentru cei care vor să adopte un nou stil de viață, noi obiceiuri benefice pentru ei.

ADVERTISEMENT

Zilele de 12 și 18 mai vin cu o încărcătură spirituală aparte. Mulți Tauri se vor simți bine fără să știe de ce. Nativii de pământ trebuie să fie atenți și la data de 26 mai. Vin bani, iar asta înseamnă mai multe responsabilități.

Zilele ghinioniste sunt destul de multe pentru Tauri, din păcate: 1, 3, 11, 13, 20, 23, 27 și 30 mai 2022. Prima zi a lunii este foarte proastă pentru cei care își propun să călătorească.

ADVERTISEMENT

Ziua de 3 mai vine cu mici certuri în cuplu. 11, 13 și 20 mai sunt date complicate din punct de vedere profesional pentru nativii de pământ. Astrele îi atenționează cu privire la datele de 23 și 27. În aceste zile, focusarea trebuie să fie pe tot ceea ce fac. Mulți Tauri riscă să piardă obiecte personale în zone aglomerate. 30 mai nu este o zi bună pentru a semna contracte ce presupun giranți sau anumite schimburi de bunuri.

 

ADVERTISEMENT
Tags: