Life

Zodia Taur în următorii 10 ani. 2028, anul de glorie, 2029, anul de cumpănă

19.08.2020 | 19:05
Zodia Taur in urmatorii 10 ani 2028 anul de glorie 2029 anul de cumpana
Zodia Taur în următorii 10 ani. Sursa foto: amazon.com
ADVERTISEMENT

Zodia Taur are în față un viitor strălucit, cu excepția unor mici încercări personale. Următorii 10 ani vor fi așa cum nu și i-au imaginat vreodată.

Zodia Taur în următorii 10 ani: 2028, anul cel mai bun

Taurii sunt destul de ambițioși și își vor pune la bătaie întreaga capacitate de muncă pentru că pentru ei nimic nu este imposibil.

ADVERTISEMENT

Doar timpul e puțin pentru acești nativi, în rest, ar fi dispuși să fie în priză în permanență, atât de multă energie au. Iată cum vor fi următorii 10 ani pentru nativii de pământ.

2021-2025. Primul ciclu din următoarea decadă vine să estompeze anumite răni pe care unii Tauri le-au suferit în ultima vreme. E vorba despre acele persoane care au pierdut pe cineva drag sau au trecut printr-un divorț complicat.

ADVERTISEMENT

Bărbații Taur ar putea să facă niște alegeri importante pe plan sentimental, în timp ce femeile Taur nu se vor concentra prea mult asupra vieții amoroase până în 2025, preferând cariera.

2026-2030. 2026 este anul în care Taurii vor face tot felul de schimbări, în primul rând la ei înșiși, în al doilea rând la mediul în care locuiesc.

ADVERTISEMENT

Nu vor avea foarte multe opțiuni la dispoziție, dar se vor descurca de minune, căci Taurilor nu le trebuie de multe ori exagerat de multe resurse pentru a face ceva bine și durabil.

2029: anul marilor încercări

2028 este anul în care vor ajunge în toate locurile din lume unde și-au dorit, iar asta le va aduce fericirea supremă. Unii Tauri se pot căsători în acest an, în timp ce alții fac copii.

ADVERTISEMENT

2029 e un an plin de încercări, mai ales din punct de vedere medical, dar și profesional. E un an în care vor fi nevoiți să gestioneze foarte bine situația de la locul de muncă, să împace problemele de acasă, care le vor încerca mult starea afectivă, cu sarcinile cărora trebuie să le facă față la serviciu.

2030 este un an al revenirii în forță pentru acești nativi, cu condiția ca în 2029 să nu ia decizii la cald, să nu clacheze.

 

ADVERTISEMENT