Life

Zodia Vărsător în luna martie 2022. Va curge numai lapte și miere!

Zodia Vărsător are parte de multe bucurii în luna martie 2022. Se deschide o nouă etapă fructuoasă pentru nativii de aer. Primăvara începe cu succese pe bandă rulantă!
18.02.2022 | 15:36
Zodia Varsator in luna martie 2022 Va curge numai lapte si miere
Zodia Vărsător în luna martie 2022. Foto: indianexpress.com
ADVERTISEMENT

Zodia Vărsător va avea un martie 2022 extraordinar. Prima lună a primăverii le aduce nativilor de aer o serie de revelații interesante.

Prima jumătate a lui martie vine cu momente unice pe plan amoros. Vărsătorii învață să se poziționeze mai bine în cuplu și reușesc să se dumirească în legătură cu proiectele de viitor în comun.

ADVERTISEMENT

Până pe 15 martie, Vărsătorii vor face pași importanți spre înțelegerea priorităților partenerului de viață. Unele lucruri pe care aceștia le vor nu se pupă cu dorințele persoanei iubite.

Zodia Vărsător în luna martie 2022

Astrele sunt de partea lor și îi vor ajuta să aleagă corect și inteligent. Nativii de aer au protecție și în zona financiară.

ADVERTISEMENT

Se dovedește că au investit cu cap atunci când nimeni nu credea în proiectele lor. Înțelepciunea de care dau dovadă acum le este de mare ajutor, căci se repliază diferit pe activitățile pe care le au de dus la bun sfârșit.

În a doua jumătate a lui martie, Vărsătorii se ocupă mai mult de ei înșiși și de starea lor interioară. Caută binele în tot ce întreprind și îl găsesc.

ADVERTISEMENT

După data de 16 martie 2022, putem spune că urmează o perioadă în care va curge doar lapte și miere.

Până la final de lună, nativii de aer își vor redescoperi calitățile și vor demonstra care sunt lucrurile de care sunt capabili, indiferent de circumstanțe.

ADVERTISEMENT

Au niște avantaje față de ceilalți deoarece reușesc să vadă lucrurile bune chiar și în cele mai proaste momente. Martie va confirma faptul că pozitivismul lor nu este unul deșănțat.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru nativii de aer sunt 3, 7, 10, 15, 22, 24, 25 și 29 martie 2022. Pe 3 și 7 martie au ocazia să cunoască persoane care le pot dezvălui câteva taine profesionale, câteva aspecte pe care nu le-au luat în calcul în proiectele lor.

Zilele de 10 și 15 sunt foarte bune pentru tranzacții de orice tip. 22 și 24 sunt două date perfecte pentru cei care sunt hotărâți să se logodească.

25 și 29 martie sunt alte zile bune pentru călătorit.

Zilele ghinioniste sunt 2, 4, 8, 9 și 13 martie. Pe 2 și 4, Vărsătorii trebuie să evite să intre în conflicte cu cei din jur. Orice altercație e ca și pierdută.

Pe 8, 9 și 13 martie, acești nativi trebuie să schimbe modul de comunicare cu ceilalți. Pot fi interpretați greșit și poate ieși urât.

 

ADVERTISEMENT