Life
notix pixel id

Zodiac chinezesc: miercuri, 13 octombrie 2021. Surprize pentru nativul Dragon

Zodiac chinezesc pentru miercuri, 13 octombrie 2021. Urmează o zi productivă pentru unii dintre nativi, care au parte de câștiguri.
12.10.2021 | 14:01
Zodiac chinezesc: miercuri, 13 octombrie 2021. Surprize pentru nativul Dragon
Zodiac chinezesc: miercuri, 13 octombrie 2021. Sursa foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce zodiacul chinezesc pentru miercuri, 13 octombrie 2021. Află care este mesajul marilor înțelepți din Orient pentru fiecare zodie.

Zodiac chinezesc: miercuri, 13 octombrie 2021, pentru fiecare nativ

Șobolan

Ai o zi plină și trebuie să-ți organizezi foarte bine timpul, altfel vei rămâne în urmă cu sarcinile. Trebuie să ai timp și de relaxare la finalul zilei.

Bivol

Te bucuri de reușite în plan profesional și ai parte și de câștiguri financiare pe măsură. Preferi să faci economii și să nu cheltui banii de acum.

ADVERTISEMENT

Tigru

Vrei să-ți pui planurile în aplicare, dar nu știi dacă este cea mai bună idee. Nu te teme dacă lucrurile nu vor merge bine din prima, ai nevoie de încredere și răbdare.

Iepure

Lucrurile merg bine în plan amoros. Ai parte de armonie în relația cu persoana iubită și aveți planuri mari. Nativii singuri vor primi semnale din partea cuiva care își dorește o relație.

ADVERTISEMENT

Dragon

Ai parte de o surpriză plăcută din partea celor dragi. Bucură-te de timpul petrecut alături de ei, mai ales că ai avut multe de făcut în ultima vreme. E momentul să te relaxezi.

Șarpe

Ai grijă de tine și nu face mai multe lucruri decât poți, altfel vei ajunge la suprasolicitare. Trebuie să știi cum să te organizezi și când să te oprești.

ADVERTISEMENT

Cal

Cineva îți face o propunere tentantă la locul de muncă și te gândești bine dacă să accepți sau nu. Sunt multe de făcut, dar merită dacă și câștigurile și experiența sunt pe măsură.

Capră/ Oaie

Evită conflictele, chiar dacă starea ta de spirit nu este una bună. Ar trebui să petreci mai mult timp pe cont propriu și să socializezi mai puțin ca să te poți concentra la tot ce ai de făcut.

ADVERTISEMENT

Maimuță

O veste neașteptată îți dă ziua peste cap și trebuie să amâni niște treburi importante pe care le aveai de făcut. Nu e momentul să intri în panică, lucrurile se pot rezolva.

Cocoș

Sunt tensiuni printre membrii familiei, dar ar fi bine să te abții de la unele comentarii ca să nu înrăutățești lucrurile. Totul se va rezolva de la sine, mai ales dacă situația nu te implică în mod direct.

ADVERTISEMENT

Câine

Nu știi ce decizie să iei în plan profesional. Alege ceea ce crezi că îți va oferi cele mai multe avantaje și nu lăsa opinia celorlalți să te influențeze.

Mistreț

Vrei să faci o schimbare în viața personală, poate vrei să te muți în altă parte sau să închei o relație. Orice ar fi, ai nevoie de curaj și încredere.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri