Life

Zodiac chinezesc pentru duminică, 13 decembrie 2020. Capra trebuie să învețe să spună ”Nu”

12.12.2020 | 16:24
Zodiac chinezesc pentru duminica 13 decembrie 2020 Capra trebuie sa invete sa spuna Nu
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru ziua de duminică, 13 decembrie 2020, aduce evenimente speciale pentru fiecare zodie în parte. Unii se gândesc mai mult la familie, în timp ce alții își fac ordine în viața de zi cu zi. 

Mesajul marilor înțelepți pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale este să se relaxeze mai mult în weekend și să-și încarce bateriile la maxim. Munca nu s-a terminat, în ciuda faptului că ne apropiem cu pași repezi de finalul anului 2020.

ADVERTISEMENT

FANATIK dezvăluie în cele ce urmează care sunt previziunile detaliate pentru toate zodiile în ultima zi din această săptămână. Descoperă și tu care sunt evenimentele de care au parte nativii!

Zodiac chinezesc pentru duminică, 13 decembrie 2020, de la zodie la zodie

Șobolan

Nu te baza pe loialitatea oarbă a celor din jur și încearcă să fii precaut. Nu știi niciodată cine te poate înjunghia pe la spate. Mai bine ia-ți unele măsuri de prevenție.

ADVERTISEMENT

Bivol

Fii sincer cu tine și cu ceilalți. Renunță la secrete, nu aduc nimic bun. Spune verde în față tot ce simți și ce gândești, este cazul să faci numai acele lucruri  în care crezi cu adevărat.

Tigru

Minunile există, trebuie doar să ai mai multă încredere în tine. Gândirea pozitivă atrage cu sine fapte bune, renunță la acele gânduri care nu-ți dau pace nici în ruptul capului.

ADVERTISEMENT

Iepure

Atmosferă romantică în viața de cuplu. Este o ocazie numai bună pentru a călători alături de persoana iubită. Alege o destinație turistică pe placul ambilor. Dragostea plutește în aer.

Dragon

Finalul de săptămână te găsește în compania persoanei iubite. Fii atent la nevoile celui de lângă tine, stai mai mult cu cei dragi. Bucură-te de acest timp de calitate.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Sunt șanse mari să fii lovit de săgeata lui Cupidon. Fii pe fază, iubirea adevărată apare o singură dată în viață. Nu o rata, este mai aproape decât crezi.

Cal

Comunicarea este deficitară perioada aceasta și simți nevoia să fii mai mult singur. Nu este cazul să te scuzi pentru asta, profită de timpul liber pentru a te relaxa și a dormi mai mult.

Capră / Oaie

Încearcă să spui și „Nu”. Este o zi numai bună în care să înveți că fiecare monedă are două fețe, folosește-le pe ambele în propriul interes.

Maimuță

Ești blocat în trecut și nu știi cum să ieși. Din păcate, nu mai vezi partea plină a paharului și cazi tot mai mult în depresie. Revino cât mai repede cu picioarele pe pământ!

Cocoș

Ai muncit din greu în ultimele zile, încarcă-ți bateriile. Mai ai de tras la locul de muncă până la concediu. Nu intra în panică, toate se rezolvă dacă ai răbdare.

Câine

Echilibrează balanța între muncă și familie. Este o zi ideală pentru a-ți pune ordine în gânduri, dar mai ales în viața personală. Prea a fost haos în ultimele luni.

Mistreț

Întâlnește-te cu oamenii pe care nu i-ai mai văzut de mult timp. Sună-ți vechii amici și depănați amintiri. Reia unele legături din trecut.

ADVERTISEMENT