Life

Zodiac chinezesc pentru joi, 10 august 2023. Calul dă lovitura, Oaia poate fi trădată

Zodiac chinezesc pentru joi, 10 august 2023. Calul are șansa să dea marea lovitură, în timp ce Oaia poate fi trădată de o persoană apropiată.
09.08.2023 | 14:00
Zodiac chinezesc pentru joi 10 august 2023 Calul da lovitura Oaia poate fi tradata
Zodiac chinezesc pentru joi, 10 august 2023. Sursă foto: The Sun
ADVERTISEMENT

Conform zodiacului chinezesc pentru joi, 10 august, Tigrul are de dat socoteală în fața anumitor persoane. Pentru Dragoni vine o perioadă mai bună, în timp ce pentru Maimuță apare rezolvarea unei probleme importante.

Zodiac chinezesc pentru joi, 10 august 2023. Iepurele se simte trist

Șobolan

Primești niște bani în plus fix într-un moment în care aveai reală nevoie de ei. Poți spune că e ziua ta norocoasă din mai multe puncte de vedere. Bucură-te deci, de fiecare moment în parte.

ADVERTISEMENT

Bivol

Nu mai sta să despici firul în patru în anumite situații. Conform zodiacului chinezesc, s-ar putea să primești oportunitatea vieții tale, dar să o ratezi pentru că gândești prea mult. Mai bazează-te și pe instinct, măcar o singură dată.

Tigru

Conform zodiacului chinezesc, ai de dat socoteală la locul de muncă. Poate nu ai făcut nimic greșit, dar vina cade pe tine. Astfel, înarmează-te cu răbdare și încearcă să nu reacționezi prea acid. Lucrurile se rezolvă de la sine.

ADVERTISEMENT

Iepure

Ziua de joi, 10 august, te găsește trist. Unele lucruri nu s-au întâmplat așa cum ai vrut, iar acum nu știi în ce direcție să mergi. Nu ezita să ceri un sfat de la o persoană cu mai multă experiență. Te va ajuta enorm.

Zodiac chinezesc pentru joi, 10 august 2023. Șarpele cunoaște marea iubire

Dragon

Pregătește-te pentru o perioadă mai bună. Conform zodiacului chinezesc, joi, niște vești frumoase ți-ar putea completa ziua. Vin fie din partea unei rude, fie din partea unui prieten bun.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Conform zodiacului chinezesc, marea ta iubire s-ar putea să îți bată la ușă. Încearcă să fii atent la anumite semne. Nimeni nu îți va spune direct ce simte pentru tine, dar unele gesturi s-ar putea să te convingă.

Cal

Ai șansa să dai lovitura, joi, 10 august. Îți merge mai bine ca oricând, ai suport din partea celor dragi, iar lucrurile se aranjează de minune. S-ar putea chiar să îți îndeplinești un mare vis.

ADVERTISEMENT

Oaie

Ai grijă la ce spui, dar și cui. O trădare neașteptată poate să vină din partea unei persoane la care ții enorm. Mai bine să fii pregătit decât să ai parte de o surpriză neplăcută, așa că fii vigilent.

Mistrețul e pe gânduri

Maimuță

Conform zodiacului chinezesc, ziua de joi aduce rezolvarea mai multor probleme importante care te-au tot măcinat. O persoană vine cu răspunsurile mult așteptate, așa că poți să respiri ușurat la final de săptămână.

Cocoș

S-ar putea să pierzi niște sume importante de bani, așa că mai multă atenție la cheltuieli. De asemenea, evită să cumperi lucruri neesențiale. S-ar putea să ai nevoie de un surplus financiar în curând.

Câine

Nu mai încerca să mulțumești pe toată lumea și mai pune-te și pe primul loc. Unii se pot descurca și fără tine, așa că nu merită să le acorzi atenția ta zi și noapte. Mai fă și ceea ce îți aduce cu adevărat satisfacții.

Mistreț

Ziua de joi, 10 august, te găsește pe gânduri. S-au petrecut multe lucruri în viața ta în ultima perioadă, iar acum te gândești mai mult ca oricând la viitor. Să nu îți fie însă teamă, ceea ce au pățit alții nu trebuie neapărat să ți se întâmple și ție.

ADVERTISEMENT