Life

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 17 decembrie 2022. Bivolul primește niște bani

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 17 decembrie 2022. Bivolul primește niște bani, iar Șobolanul are parte de răsturnări de situație.
16.12.2022 | 14:22
Zodiac chinezesc pentru sambata 17 decembrie 2022 Bivolul primeste niste bani
Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 17 decembrie 2022. Sursă foto: The Sun
ADVERTISEMENT

Prima zi de weekend aduce provocări pentru foarte multe zodii. Șarpele spre exemplu va afla un adevăr important, în timp ce Maimuța devine mai cumpătată.

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 17 decembrie 2022. Calul își crează singur probleme

Șobolan

Ai parte de răsturnări de situație sâmbătă, 17 decembrie. Credeai că ai rezolvat o problemă, însă lucrurile nu sunt așa cum par și te vei trezi din nou în ipostaze nu tocmai plăcute.

ADVERTISEMENT

Bivol

Primești niște bani din partea unui membru al familiei care se gândește la tine. Nu refuza oportunitatea, pentru că ai nevoie de puțin sprijin înainte de sărbători.

Tigru

O zi de sâmbătă plină de surprize. O persoană va avea grijă să îți facă ziua mai frumoasă, după o săptămână destul de dificilă.

ADVERTISEMENT

Iepure

Un eveniment de sâmbătă te va învăța să te apreciezi mai mult decât o făceau până acum. Vei vedea că sunt oameni care chiar te prețuiesc și nu pot fără tine.

Dragon

Ai șansa să cunoști pe cineva care îți va schimba planurile aproape de finalul anului. Nu se știe de unde poate începe o frumoasă poveste de dragoste.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Vei afla un adevăr despre o persoană de la locul de muncă și nu știi ce să faci cu această informație. Mai bine așteaptă, căci s-ar putea să nu înțelegi bine contextul.

Cal

Ai o viață liniștită, însă ajungi să îți faci singur probleme din cauza scenariilor tale. Încearcă să te relaxezi pentru că în realitate, nimic rău nu se întâmplă.

ADVERTISEMENT

Oaie

Deși aveai în plan să te relaxezi, se pre că fiecare persoană are nevoie de ceva de la tine, așa că se anunță o sâmbătă cât se poate de agitată.

Maimuță

După ce ai cheltuit enorm în ultima perioadă, realizezi că a venit momentul să devii mai cumpătat. Mare atenție, căci banii se duc mai repede decât crezi.

Cocoș

Problemele se țin în lanț în relația de cuplu. Nu mai știi ce să faci ca să îți mulțumești partenerul, iar asta de macină destul de tare. Încearcă să comunici mai bine decât de obicei.

Câine

Ai șansa să îți îndeplinești o dorință pe care o aveai în minte de multă vreme. Astrele sunt de partea ta și ar fi păcat să ratezi această șansă.

Mistreț

Primești o vizită din partea unei persoane din trecut care te va răscoli. Unele lucruri frumoase nu se pot uita niciodată.

ADVERTISEMENT