Life

Zodiac chinezesc pentru joi, 10 noiembrie 2022. Maimuța se află în centrul unor conflicte

Zodiac chinezesc pentru joi, 10 noiembrie 2022. Maimuța se află în centrul unor conflicte, în timp ce Dragonul poate să piardă sume importante de bani.
09.11.2022 | 14:00
Zodiac chinezesc pentru joi 10 noiembrie 2022 Maimuta se afla in centrul unor conflicte
Zodiac chinezesc pentru joi, 10 noiembrie 2022. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru joi, 10 noiembrie 2022. Capra primește o veste importantă joi, iar pentru Mistreț se anunță perioade extrem de dificile.

Zodiac chinezesc pentru joi, 10 noiembrie 2022. Șobolanul riscă să fie trădat

Șobolan

Ai putea fi trădat de o persoană la care te așteptai cel mai puțin. Încearcă să rămâi vigilent pentru a evita situații în care nu ți-ai dori vreodată să ajungi.

ADVERTISEMENT

Bivol

Vin banii fără să faci nici măcar un efort, joi, 10 noiembrie. Poți primi înapoi câteva datorii, sau ai șansa să tragi un loz câștigător.

Tigru

Joi, 10 noiembrie, toată lumea vrea ceva de la tine, iar tu nu mai ai energie pentru nimeni. Nu este deloc în neregulă să te mai gândești și la tine din când în când.

ADVERTISEMENT

Iepure

Apar gelozii în viața personală. Partenerul tău are doar reproșuri la adresa ta, iar asta ar putea da naștere câtorva conflicte. Rezolvă totul cu mult calm.

Dragon

Banii dispar mai repede decât crezi. Fie că vorbim de amenzi, sau de oameni care au nevoie de un ajutor financiar din partea ta. Încearcă însă să mai pui și ceva deoparte.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Se anunță o zi extrem de benefică pe toate planurile. Reușite la locul de muncă, poate o surpriză din partea partenerului tău, dar și o stare de bine joi, 10 noiembrie.

Cal

Dragostea plutește în aer. Ai șansa să reiei legătura cu o persoană din trecutul tău, iar o frumoasă poveste ar putea lua naștere. Încearcă să fii cât poți de deschis.

ADVERTISEMENT

Capră

Vei primi o veste importantă de la o persoană dragă ție. Depinde doar de tine dacă informația va fi una bună, sau una rea.

Maimuță

Conflicte în relația de cuplu, dar și la locul de muncă. Oamenii au mereu ceva să îți reproșeze, iar asta îți va schimba complet starea de spirit.

Cocoș

Astrele prevăd o călătorie în interes profesional. Gândește-te de două ori înainte de a o accepta, pentru că s-ar putea să te obosească mai mult decât crezi.

Câine

Liniștea plutește în aer în cazul tău. Ai avut perioade extrem de agitate, iar acum a venit momentul să te mai gândești și la tine.

Mistreț

Urmează o zi dificilă din toate punctele de vedere. Nimic nu îți iese așa cum îți dorești, însă încearcă să nu te enervezi prea tare. Vei avea și zile mai bune.

ADVERTISEMENT