Life

Zodiac chinezesc pentru joi, 14 septembrie. Mistrețul e la răscruce de drumuri

Zodiac chinezesc pentru joi, 14 septembrie. Mistrețul e la răscruce de drumuri, în timp ce Oaia se simte destul de singură.
13.09.2023 | 14:00
Zodiac chinezesc pentru joi 14 septembrie Mistretul e la rascruce de drumuri
Zodiac chinezesc pentru joi, 14 septembrie. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Conform zodiacului chinezesc, Tigrul are de dat socoteală, joi, 14 septembrie. Pentru Iepure se anunță de asemenea câteva situații complicate, în timp ce pentru Cal, astrele aduc o serie de recompense interesante.

Zodiac chinezesc pentru joi, 14 septembrie. Bivolul are chef de schimbări

Șobolan

O zi de joi liniștită pentru tine, fără niciun eveniment notabil. La muncă lucrurile merg ca pe roate, iar timpul trece destul de repede. Și acasă s-ar putea să te aștepte o surpriză în a doua parte a zilei.

ADVERTISEMENT

Bivol

Simți nevoia de o schimbare mai mult ca oricând. Poate fi vorba de job, sau poate chiar de noi pasiuni. Du-te după lucrurile care te fac fericit, încrezător, pentru că a venit momentul să te mai gândești și la tine.

Tigru

Conform zodiacului chinezesc, ai de dat socoteală, joi, 14 septembrie, în fața unor rude. Poate ai făcut ceva greșit în urmă cu ceva timp, iar de abia acum, adevărul iese la suprafață.

ADVERTISEMENT

Iepure

Situații complicate la locul de muncă joi. Vei avea niște sarcini suplimentare, însă simți că nu mai ai energia suficientă. Cel mai bine îți expui punctul de vedere. Sigur superiorii tăi te vor înțelege.

Zodiac chinezesc pentru joi, 14 septembrie. Dragonul are noroc în dragoste

Dragon

Ești foarte bine aspectat din punct de vedere amoros, joi, 14 septembrie. Ai șansa să îți cunoști marea dragoste într-un context total neașteptat. Iar dacă ești deja într-o relație, s-ar putea ca un pas important să urmeze.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Conform zodiacului chinezesc, va exista un moment, joi, 14 septembrie, care te va pune pe gânduri. Poate vei vedea o anumită situație, sau o să primești o veste interesantă. Oricum ar fi, s-ar putea să îți schimbe perspectiva.

Cal

Vei fi recompensat pentru un lucru făcut acum ceva timp. Conform zodiacului chinezesc, a venit momentul în care poți să culegi laurii. Iar un cadou frumos te-ar putea aștepta joi.

ADVERTISEMENT

Oaie

Conform zodiacului chinezesc, te simți mai singur ca oricând, joi, 14 septembrie. Ultimele zile au fost destul de complicate pentru tine și iată că acum efectele se văd. Ia-ți suficient timp astfel încât să te regăsești.

Cocoșul dă de probleme

Maimuță

Încearcă să nu mai fii atât de critic cu cei din jurul tău, pentru că riști să pierzi persoane importante din viața ta. Lasă atitudinea asta negativistă deoparte și vei vedea și lucruri mai frumoase în alți oameni.

Cocoș

Atragi problemele ca un magnet la locul de muncă. Cel mai bine ar fi să stai liniștit și să nu mai contrazici pe nimeni. Doar așa vei avea o zi cât se poate de liniștită.

Câine

Vor apărea niște cheltuieli neprevăzute joi, iar asta ți-ar putea da bugetul peste cap. Nu îți fă griji, pentru că lucrurile se vor aranja treptat, iar această perioadă zbuciumată din punct de vedere financiar se va redresa. 

Mistreț

Conform zodiacului chinezesc, te simți la răscruce de drumuri. Nu știi în ce direcție să o iei, joi, 14 septembrie, având în vedere că ai numeroase propuneri, una mai tentată decât cealaltă. Alege cu sufletul.

ADVERTISEMENT