Life

Zodiac chinezesc pentru joi, 22 iunie 2023. Calul riscă să fie părăsit, Tigrul e bulversat complet

Zodiac chinezesc pentru joi, 22 iunie 2023. Calul riscă să fie părăsit, dacă nu schimbă tactica, iar Tigrul e bulversat complet.
21.06.2023 | 14:00
Zodiac chinezesc pentru joi 22 iunie 2023 Calul risca sa fie parasit Tigrul e bulversat complet
Zodiac chinezesc pentru joi, 22 iunie 2023. Sursă foto: The Sun
ADVERTISEMENT

Conform zodiacului chinezesc, Dragonul are de dat socoteală, joi, 22 iunie. Pe de altă parte, pentru Mistreț se anunță o zi cât se poate de plină. Iepurele poate sta liniștit pentru că e bine aspectat și are și noroc în dragoste.

Zodiac chinezesc pentru joi, 22 iunie 2023. Bivolul primește un cadou

Șobolan

Este o zi perfectă să începi un nou proiect. Astrele sunt de parte ta și te susțin din toate punctele de vedere. Bonus, mai ai și oameni lângă tine care cred în planurile tale și te-ar putea ajuta mai mult decât crezi.

ADVERTISEMENT

Bivol

Pregătește-te pentru o zi plăcută. Te așteaptă un cadou drăguț din partea unei persoane complet neașteptate. Bucură-te de moment pentru că meritai să ai parte de o astfel de surpriză, în special acum.

Tigru

Conform zodiacului chinezesc, o persoană din viața ta ajunge să te bulverseze. Nu mai știi ce îți dorești sau ce vrei să faci mai departe. Încearcă să îți pui liniște în gânduri. Mai bine petrece puțin timp cu tine până când știi ce vrei cu adevărat.

ADVERTISEMENT

Iepure

Dragostea bate la ușa ta. Ai șansa să cunoști o persoană specială care îți va schimba complet viața. Dă o șansă unei astfel de povești pentru că s-ar putea să trăiești una dintre cele mai frumoase perioade din viața ta.

Zodiac chinezesc pentru joi, 22 iunie 2023. Șarpele va fi provocat

Dragon

Nu trebuie să dai socoteală la toată lumea. Și vezi că unele persoane nu îți vor binele așa cum crezi tu. Dacă ai de luat decizii importante, joi, 22 iunie, ia-le bazându-te pe instinct. Nimeni altcineva nu te poate ajuta.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Unii oameni vor doar să te provoace. Nu le răspunde cu aceeași monedă și mai bine încearcă să îți vezi de viața ta. Nu trebuie să te enervezi, ori să ajungi în anumite conflicte. Poți evita niște situații într-un mod simplu.

Cal

Conform zodiacului chinezesc, ar fi bine să te pregătești pentru o schimbare. Dacă nu ai în plan să joci o altă tactică, riști să fii părăsit. Unele persoane au nevoie de mai multă atenție, iar ignoranța lor nu le aduce niciun fel de satisfacție.

ADVERTISEMENT

Oaie

Nu mai sta să despici firul în patru de fiecare dată când îți merge bine. În loc să te bucuri de moment, vezi doar partea goală a paharului iar apoi nu știi de ce nu ai nicio satisfacție. Schimbă atitudinea și fii mai pozitiv.

Maimuța poate fi trădată

Maimuță

Conform zodiacului chinezesc, riști să fii trădat de o persoană pe care în realitate o apreciezi. A contribuit masiv la ascensiunea ta, însă acum lucrurile se vor schimba radical. E bine să fii pregătit pentru o astfel de situație.

Cocoș

Ai șansa să primești o oportunitate interesantă de colaborare. Visai de mult la așa ceva, iar lucrurile se întâmplă destul de repede. Ai grijă însă să nu ratezi oferta, pentru că cine știe când mai ai o astfel de șansă.

Câine

Se anunță o perioadă cu pierderi financiare în interiorul familiei tale. E bine să iei în calcul acest lucru și poate să fii mai cumpătat data viitoare când vine vorba de cheltuieli neesențiale. De asemenea, evită să ceri împrumuturi.

Mistreț

Pregătește-te pentru o zi plină. Conform zodiacului chinezesc, toată lumea vrea ceva de la tine joi. Ai grijă însă în câte direcții te împarți, pentru că s-ar putea să nu duci la bun sfârșit toate sarcinile.

ADVERTISEMENT