Life

Zodiac chinezesc pentru joi, 22 iunie 2023. Calul riscă să fie părăsit, Tigrul e bulversat complet

Zodiac chinezesc pentru joi, 22 iunie 2023. Calul riscă să fie părăsit, dacă nu schimbă tactica, iar Tigrul e bulversat complet.
21.06.2023 | 14:00
Zodiac chinezesc pentru joi 22 iunie 2023 Calul risca sa fie parasit Tigrul e bulversat complet
Zodiac chinezesc pentru joi, 22 iunie 2023. Sursă foto: The Sun
ADVERTISEMENT

Conform zodiacului chinezesc, Dragonul are de dat socoteală, joi, 22 iunie. Pe de altă parte, pentru Mistreț se anunță o zi cât se poate de plină. Iepurele poate sta liniștit pentru că e bine aspectat și are și noroc în dragoste.

Zodiac chinezesc pentru joi, 22 iunie 2023. Bivolul primește un cadou

Șobolan

Este o zi perfectă să începi un nou proiect. Astrele sunt de parte ta și te susțin din toate punctele de vedere. Bonus, mai ai și oameni lângă tine care cred în planurile tale și te-ar putea ajuta mai mult decât crezi.

ADVERTISEMENT

Bivol

Pregătește-te pentru o zi plăcută. Te așteaptă un cadou drăguț din partea unei persoane complet neașteptate. Bucură-te de moment pentru că meritai să ai parte de o astfel de surpriză, în special acum.

Tigru

Conform zodiacului chinezesc, o persoană din viața ta ajunge să te bulverseze. Nu mai știi ce îți dorești sau ce vrei să faci mai departe. Încearcă să îți pui liniște în gânduri. Mai bine petrece puțin timp cu tine până când știi ce vrei cu adevărat.

ADVERTISEMENT

Iepure

Dragostea bate la ușa ta. Ai șansa să cunoști o persoană specială care îți va schimba complet viața. Dă o șansă unei astfel de povești pentru că s-ar putea să trăiești una dintre cele mai frumoase perioade din viața ta.

Zodiac chinezesc pentru joi, 22 iunie 2023. Șarpele va fi provocat

Dragon

Nu trebuie să dai socoteală la toată lumea. Și vezi că unele persoane nu îți vor binele așa cum crezi tu. Dacă ai de luat decizii importante, joi, 22 iunie, ia-le bazându-te pe instinct. Nimeni altcineva nu te poate ajuta.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Unii oameni vor doar să te provoace. Nu le răspunde cu aceeași monedă și mai bine încearcă să îți vezi de viața ta. Nu trebuie să te enervezi, ori să ajungi în anumite conflicte. Poți evita niște situații într-un mod simplu.

Cal

Conform zodiacului chinezesc, ar fi bine să te pregătești pentru o schimbare. Dacă nu ai în plan să joci o altă tactică, riști să fii părăsit. Unele persoane au nevoie de mai multă atenție, iar ignoranța lor nu le aduce niciun fel de satisfacție.

ADVERTISEMENT

Oaie

Nu mai sta să despici firul în patru de fiecare dată când îți merge bine. În loc să te bucuri de moment, vezi doar partea goală a paharului iar apoi nu știi de ce nu ai nicio satisfacție. Schimbă atitudinea și fii mai pozitiv.

Maimuța poate fi trădată

Maimuță

Conform zodiacului chinezesc, riști să fii trădat de o persoană pe care în realitate o apreciezi. A contribuit masiv la ascensiunea ta, însă acum lucrurile se vor schimba radical. E bine să fii pregătit pentru o astfel de situație.

Cocoș

Ai șansa să primești o oportunitate interesantă de colaborare. Visai de mult la așa ceva, iar lucrurile se întâmplă destul de repede. Ai grijă însă să nu ratezi oferta, pentru că cine știe când mai ai o astfel de șansă.

Câine

Se anunță o perioadă cu pierderi financiare în interiorul familiei tale. E bine să iei în calcul acest lucru și poate să fii mai cumpătat data viitoare când vine vorba de cheltuieli neesențiale. De asemenea, evită să ceri împrumuturi.

Mistreț

Pregătește-te pentru o zi plină. Conform zodiacului chinezesc, toată lumea vrea ceva de la tine joi. Ai grijă însă în câte direcții te împarți, pentru că s-ar putea să nu duci la bun sfârșit toate sarcinile.

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar...
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar câteva zile înainte ca totul să se schimbe
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după...
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după ce a dat click pe un anunț de pe internet
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după...
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după fiecare masă
Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme
Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme
Reacţia unui influencer din SUA când gustă pentru prima dată sarmale. A numit...
Reacţia unui influencer din SUA când gustă pentru prima dată sarmale. A numit Bucureştiul "unul dintre cele mai cool orașe din Europa"
Cum ajută CIA în secret Ucraina să lupte cu Putin
Cum ajută CIA în secret Ucraina să lupte cu Putin
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a...
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a lipit pe caserola de mâncare. Ce o învățase dascălul
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Un nou scandal în familia Șoșoacă. Senatoarea este acuzată de agresiune
Un nou scandal în familia Șoșoacă. Senatoarea este acuzată de agresiune
Ce artist celebru din România pleacă la Asia Express cu IUBITUL LUI. Lista...
Ce artist celebru din România pleacă la Asia Express cu IUBITUL LUI. Lista completă a concurenților
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două...
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două fetiţe: „Dumnezeu e sus și vede!”
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și...
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și acuzată atacuri cu bombă și jafuri armate, a fost arestată la Berlin
Dan Negru, revoltat de prețurile din magazine. Cât a ajuns să coste planta...
Dan Negru, revoltat de prețurile din magazine. Cât a ajuns să coste planta care „astupă foamea săracului”