News

Zodiac chinezesc pentru joi, 7 aprilie 2022. Calul ar putea fi trădat de cineva apropiat

Zodiac chinezesc pentru joi, 7 aprilie 2022. Marii înțelepți din Orient au anunțat care sunt previziunile complete pentru nativii celor 12 semne zodiacale.
06.04.2022 | 14:00
Zodiac chinezesc pentru joi 7 aprilie 2022 Calul ar putea fi tradat de cineva apropiat
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc de joi, 7 aprilie, anunță o zi complicată pe plan personal. Unii nativi ar putea fi trădați de persoanele în care au cea mai mare încredere.

Zodiac chinezesc pentru joi, 7 aprilie 2022, pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale

Șobolan

Simți că anumite persoane încearcă să-ți submineze autoritatea. S-ar putea să aibă impresia că știu mai bine despre ce vorbesc, dar sfaturile lor o să te pună și mai rău în dificultate.

ADVERTISEMENT

Bivol

Nu te lăsa atras te bârfe azi. Dacă te implici în astfel de discuții, ai putea avea de suferit. Dacă vrei să afli ceva, mergi direct la sursă și nu te complica cu terțe persoane.

Tigru

Iei prea multe responsabilități asupra ta în ultima vreme. Încearcă să discuți cu cei din jurul tău și să împărțiți sarcinile în mod egal.

ADVERTISEMENT

Iepure

Dacă vrei să-ți păstrezi relațiile echilibrate și sănătoase, va trebui să înveți cum să stabilești niște limite. Dacă cineva a exagerat, nu te preface că nu s-a întâmplat sau că e în regulă. Să vorbești ar putea fi inconfortabil, dar poți să o faci.

Dragon

Îți place să fii pregătit, dar se poate să exagerezi. Uneori trebuie doar să-ți asumi niște riscuri și să acționezi. În plus, nimic nu poate merge conform planului.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Rămâi pe poziție astăzi. Chiar dacă toți cei din jurul tău par pierduți și indeciși, tu știi ce vrei, cine ești și ce trebuie făcut.

Cal

Atenție pe cine accepți în jurul tău. O persoană pe care o consideri apropiată încearcă să te trădeze. E posibil ca la baza acestor acțiuni să fie gelozia.

ADVERTISEMENT

Capră/ Oaie

Nu mai aștepta ca cineva să vină și să-ți dea undă verde. Ai putea pierde așa toata ziua. Pune în aplicare planurile pe care le ai și învață să faci lucrurile pe cont propriu.

Maimuță

Încearcă să nu-ți mai proiectezi fanteziile asupra cuiva care nu se poate ridica la standardele tale. Timpul și experiența sunt singurele modalități de a te asigura că știi cu adevărat cu ce sau cu cine ai de-a face.

Cocoș

Fii recunoscător pentru ceea ce ai în acest moment. Nu renunța la ceva doar pentru că ești sigur ca ce va urma va fi mai bun.

Câine

Este posibil ca sufletul tău pereche să fie chiar lângă tine, însă ești prea rațional pentru a vedea semnalele pe care ți le trimite.

Mistreț

Te simți copleșit de tot ce ți s-a întâmplat în ultima perioadă. Ai nevoie de liniște pentru a procesa ceea ce se petrece în viața ta. O plimbare în aer liber ar putea fi benefică.

ADVERTISEMENT